Prima pagină » Local » Emil Săndoi nu-i menajează pe olteni și a anunțat că vrea victoria în Copou: „Am avut rezultate pozitive împotriva Craiovei, asta îmi doresc și acum”

Emil Săndoi nu-i menajează pe olteni și a anunțat că vrea victoria în Copou: „Am avut rezultate pozitive împotriva Craiovei, asta îmi doresc și acum”

14 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Pentru Emil Săndoi, faptul că trecutul îl leagă de Craiova, nu contează, acesta vrea victoria la meciul de duminică, din Copou. Jucătorii au efectuat primele antrenamente cu noul antrenor și sunt încrezători

Emil Săndoi este o legendă a clubului Universitatea Craiova, însă a anunțat că pentru meciul următor nu va avea niciun fel de resentimente pentru fosta sa echipă. Tehnicianul este hotărât să obțină victoria la primul meci, pe banca Iașului, chiar dacă va încurca Craiova în drumul spre campionat.

Emil Săndoi vrea victoria la meciul din Copou

Meciul va avea loc duminică, 15 septembrie 2024, pe stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou. Emil Săndoi nu s-a ferit să anunțe că Universitatea Craiova este principala candidată la titlu, însă vrea să producă surpriza la primul meci, ca antrenor al Politehnicii Iași.

„Sper ca la ora jocului să fim ok din toate punctele de vedere și să dăm o replică adversarului. Am mari speranțe în suporterii echipei care vor fi la stadion. Știm că întâlnim un adversar foarte bun, sunt convins că va fi un joc complicat. Este adversarul care, în momentul de față, gândindu-mă și la transferurile pe care le-au făcut, Universitatea Craiova este principala favorită la câștigarea titlului. Asta nu înseamnă că nu vom încerca să anulăm atuurile pe care le au ei”, a prefațat Emil Săndoi, antrenorul Politehnicii Iași.

Emil Săndoi cere și sprijinul suporterilor la meciul de duminică, având în vedere adversarul dificil.

„Aștept cu nerăbdare jocul de duminică, sper să fie un rezultat pozitiv. Au fost situații în cariera mea când am avut rezultate pozitive împotriva Craiovei și îmi doresc și acum să am cu Poli Iași. Îmi momentul de față, toate eforturile pe care le voi face, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim, vor fi în slujba echipei pe care o antrenez. Datorită faptului că mă leagă atât de multe de Craiova, cu atât mai mult îmi doresc să avem un rezultat pozitiv”, a mai adăugat tehnicianul.

Jucătorii au intrat în vizorul antrenorului

Emil Săndoi a început deja să analizeze jucătorii din subordinea sa și să găsească cele mai bune soluții pentru a reuși să scoată maximul de la ei.

„Am încercat să-i descopăr și mai bine pe jucători. Am urmărit toate meciurile din prima ligă și pe cele ale lui Poli Iași. Mi-aș fi dorit să am mai multe zile la dispoziție pentru primul joc. Jucătorii sunt preocupați să respecte sarcinile jocului, sunt implicați în antrenamente, lucru care a fost îmbucurător pentru mine”, a încheiat Emil Săndoi.

Totuși, nu este prima dată când fotbaliștii precizează că sunt pregătiți pentru următorul meci, iar la ora partidei să fie o cu totul altă situație în teren.

„Suntem conștienți că întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători de echipă națională, cu o istorie în spate, dar suntem pregătiți. Am încercat să punem la punct câteva detalii pentru acest meci. Va trebui să rezolvăm planul tactic din ziua meciului, suntem încrezători și vrem să scoatem un rezultat cât mai bun”, a spus Valentin Gheorghe, înaintea partidei.

Emil Săndoi vrea să obțină victoria la primul meci în Copou, chiar împotriva echipei sale de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *