Prima pagină » Local » Emil Săndoi debutează pe banca Politehnicii Iași împotriva echipei, unde a făcut istorie. Universitatea Craiova vine în Copou pentru meciul din Superligă

Emil Săndoi debutează pe banca Politehnicii Iași împotriva echipei, unde a făcut istorie. Universitatea Craiova vine în Copou pentru meciul din Superligă

13 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Emil Săndoi debutează, ca antrenor, la Politehnica Iași contra echipei, unde este legendă, Universitatea Craiova. Oltenii vin în Copou pentru a își continua drumul pentru lupta la titlu

Fanii ieșeni se așteaptă ca Emil Săndoi să fie elementul care va aduce liniștea la echipă. Situația, la Politehnica Iași, este una delicată, iar zilele acestea tehnicianul de 59 de ani va efectua antrenamentele premergătoare meciului. La partidă, sunt așteptați spectatori în număr cât mai mare, asta dacă vor fi condițiile meteo bune.

Emil Săndoi debutează, ca antrenor, la Poli Iași

Meciul dintre Poli Iași și Universitatea Craiova va avea loc duminică, 15 septembrie 2024, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, de la ora 18:15. Biletele sunt deja scoase în vânzare, prețul pentru un loc la peluză este de 30 de lei, iar pentru unul la cele două tribune, 40 de lei. Obiectivele echipelor sunt total opuse, însă este de așteptat ca Emil Săndoi să îi revitalizeze pe alb-albaștri.

„Urmăresc aproape toate meciurile la televizor, dacă nu, la stadion. Poate am urmărit mai mult partidele Craiovei, deoarece sunt născut acolo, am jucat acolo, dar asta nu înseamnă că nu am fost și pe alte stadioane din țară. În momentul de față, Poli Iași reprezintă pentru mine clubul de care sunt cel mai atașat și pentru care voi fi dispus la sacrificii ca să obținem cele mai bune rezultate”, a precizat Emil Săndoi, antrenorul de la Poli Iași.

Emil Săndoi este un antrenor mai echilibrat, deci se va pune accept mai mult pe faza defensivă, față de perioada lui Tony, când meciurile erau spectaculoase, însă echipa încasa multe goluri.

„Eu nu vreau să fiu catalogat ca un antrenor defensiv, într-adevăr, am jucat fundaș, însă am fost și golgheter. Îmi place fotbalul ofensiv, însă trebuie să recunosc că prefer mai mult un echilibru între ofensivă și defensivă”, a mai spus tehnicianul.

Vor fi discuții în vestiar

O problemă pe care va trebui să o rezolve noul antrenor este situația tensionată din vestiar. Emil Săndoi a anunțat că va avea discuții cu fiecare jucător în parte, iar la final va decide cine merită să joace titular, în funcție și de evoluțiile de la antrenamente. Conducerea clubului i-a trasat un obiectiv clar, salvarea echipei de la retrogradare.

„Am încredere în jucătorii care sunt, în momentul de față, în lotul Politehnicii Iași. Vom încerca, până la meciul cu Universitatea Craiova, să fim o echipă disciplinată, să știm când să atacăm sau când să ne apărăm. Din fiecare meci, să obținem cât se poate. Întâlnim echipe care sunt în fruntea clasamentului, nu este o serie ușoară. Eu cred că în campionatul nostru, valorile sunt sensibil egale, e adevărat, cu anumite plusuri, în anumite cazuri”, a transmis Emil Săndoi.

Fanii se așteaptă ca experimentatul tehnician să îi readucă în formă pe jucătorii importanți din echipă, precum Alin Roman, Valentin Gheorghe, Harrison.

„Îmi doresc să ajut jucătorii care nu sunt în formă prea bună. Îmi amintesc de perioada de la Chindia Târgoviște, când am reușit cu Daniel Popa sau Florea, după campionate anoste înainte. Au ajuns să devină golgheteri. Avem un lot echilibrat, din punctul meu de vedere, cred că sunt câțiva jucători care sunt puțin peste nivelul celorlalți. Va trebui să am multe discuții individuale cu jucătorii, poți să tragi unele concluzii când încerci să fii apropiat de un jucător”, a încheiat antrenorul.

Emil Săndoi debutează pe banca Politehnicii Iași, contra echipei sale de suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *