Prima pagină » Cancan » Emil Rengle merge la Survivor cu gânduri mari. El este cunoscut publicului după ce a câștigat Românii au talent

Emil Rengle merge la Survivor cu gânduri mari. El este cunoscut publicului după ce a câștigat Românii au talent

16 dec. 2021, 10:13,
în Cancan

Emil Rengle este unul dintre concurenții de la Survivor România 2022, care va intra în show-ul de supraviețuire în echipa Faimoșilor. Tânărul dansator este o prezență inedită în showbizul autohton și a devenit cunoscut publicului după câștigarea emisiunii Românii au talent. Acum rămâne de văzut cum îl vor ajuta talentele sale pentru a face față probelor din Republica Dominicană

Probabil, multă lume se întreabă cine este de fapt dansatorul pe tocuri care își încearcă norocul la show-ul de supraviețuire care debutează la Pro TV din 2022. Emil Rengle este un cunoscut coregraf, dansator, compozitor, regizor și solist din România. În urmă cu trei ani, acesta a câștigat cel de-al optulea sezon al emisiunii Românii au talent. Totodată, el a fost primul dansator din istoria emisiunii care și-a adjudecat marele premiu.

Emile Rengle la Survivor România

Ineditul dansator Emil Rengle nu mai are nevoie de prea multe prezentări, fiind știut despre el că a a reușit să își ducă pasiunea, dansul, la nivel de artă. Acesta dansează de când era mic și nu a luat niciodată pauză, după cum singur recunoaște. Emil și-a descoperit pasiunea foarte ușor, însă cel mai greu i-a fost să se afirme dar și să-i facă pe alții să îl accepte așa cum este. Emil Rengle este ca o carte plină de secrete, iar fanii abia așteaptă să-l citească și prin prisma participării la Survivor România 2022.

Emil Rengle Survivor

În trecut, Emil Rengle a câștigat „Românii au talent”

E bine de știut că tânărul se afișează mereu în fața fanilor zâmbind și transmițând energie pozitivă. Iar dansul vorbește foarte bine în locul lui, astfel că i-a adus numeroase premii. Iar după ce a câștigat Românii au talent, pe Emil Rengle l-a mai despărțit un singur pas de celebritate. În ultima vreme, se pare că intrase într-un con de umbră, dar notorietatea lui va crește cu siguranță în urma evoluției la show-ul de supraviețuire difuzat de Pro TV. Referitor la participarea la eceastă emisiune, Emil a precizat că:

Habar nu am ce fac. Mă aștept să fie cea mai tare experiență!”

Ce relație este între Emil Rengle și fostul câștigător al Survivor

În primăvara acestui an, apărea pe internet un videoclip controversat care îi avea în prim-plan pe Emil Rengle și nimeni altul decât Zanni. Din câte se pare, imaginile au fost filmate înainte de plecarea lui Zanni în Republica Dominicană. În clipul cu pricina, actualul Faimos de la Survivor a reușit să-l transforme pe campionul en-titre al emisiunie de supraviețuire într-un veritabil dansator pe tocuri.

Cei doi aveau cizme cu tocuri în picioare și au dansat împreună, mișcându-se pe ritmuri turcești. Atunci, reacțiile internauților au fost din cele mai diverse. În timp ce unii au aplaudat inițiativa, alții au postat mesaje tendențioase cu privire la orientarea sexuală a lui Rengle. Cu toate acestea, imaginile cu cei doi au amuzat foarte multă lume. În altă ordine de idei, fanii lui Emiol Rengle se așteaptă ca acesta să facă o figură frumoasă la Survivor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *