Prima pagină » Cancan » Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Ce i-a spus lui Cătălin Zmărăndescu înainte de plecare

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România. Ce i-a spus lui Cătălin Zmărăndescu înainte de plecare

02 mart. 2022, 10:38,
BZI.ro, în Cancan

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi de susținere din partea publicului. Dansatorul fusese nominalizat, alături de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate. În ultima ediție a emisiunii de supraviețuire s-au dat multe lucruri pe față și au ieșit la iveală manipulările pe care le-a încercat Rengle asupra colegilor de echipă.

Emil Rengle a părăsit Survivor România 2022, însă înainte de a pleca din cadrul reality-show-ului, artistul a spus ce a avut pe suflet. El s-a declarat dezamăgit de mulți dintre colegii săi, în special de Cătălin Zmărăndescu. De altfel, fostul luptător a refuzat să dea mâna cu fostul câștigător al show-ului „Românii au talent”.

Faimoșii au pierdut, din nou, jocul de imunitate, astfel că în ediția de marți, 1 martie, un membru al echipei a fost trimis acasă din Republica Dominicană. În consiliul de nominalizare au fost propuse trei nume pentru eliminare. Elena Chiriac l-a nominalizat pe Emil Rengle să plece, în timp ce Marian Drăgulescu l-a propus pe CRBL, Elena și Marian având imunitate personală. Nici Cătălin Zmărăndescu nu a scăpat de nominalizare, primind cele mai multe voturi din partea echipei.

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România

Emil Rengle a spus că este dezamăgit de oamenii pe care i-a întâlnit la Survivor România 2022, însă susține că părăsește concursul împăcat. Cele mai multe reproșuri i-au fost adresate lui Cătălin Zmărăndescu, cu care a avut o relație rece pe durata reality-show-ului.

„Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni… Dar iluzia că am avut prieteni în competiție m-a durut. Sunt dezamăgit, dar plec împăcat”, a mai spus Emil Rengle.

La final, Emil Rengle le-a urat succes Faimoșilor și și-a luat rămas-bun de la toți colegii, cu excepția lui Cătălin Zmărăndescu, fostul luptător refuzând să dea mâna cu el.

Laura Giurcanu nu l-a menajat pe dansator

Înainte de consiliul de eliminare, a avut loc o dispută în tabăra Faimoșilor, dar și o împăcare între Cătălin Zmărăndescu și TJ Miles, care au îngropat securea războiului. La final, Emil Rengle a fost făcut praf de aproape toți colegii săi.

„O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată. Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. Emil, ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut”, a spus Laura Giurcanu.
„Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a fost replica lui Emil Rengle.

„Ai călcat pe cadavre. Ai trei fețe!”

La rândul său, TJ Miles a precizat că vrea să rupă orice legătură cu Emil Rengle.

„Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic”, a spus și TJ Miles, după ce Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *