Prima pagină » Cancan » Emil Rengle, despre Cătălin Zmărăndescu. “Ție îți e dor de mine, băiatule…”

Emil Rengle, despre Cătălin Zmărăndescu. “Ție îți e dor de mine, băiatule…”

04 apr. 2022, 10:22,
BZI.ro, în Cancan

Imediat după ce a fost eliminat de la Survivor România, Cătălin Zmărăndescu a mers în emisiune la Măruță unde a vorbit despre Emil Rengle. Sportivul a susținut atunci că a primit avansuri în cadrul show-ului de la celebrul coregraf.

După ce au ajuns aceste lucruri la urechile sale, Rengle a vrut să îi ofere o replică lui Zmărăndescu.

Ce a spus Emil Rengle despre Cătălin Zmărăndescu

Întrebat de Cătălin Măruță dacă a primit avansuri din partea colegilor de emisiune, luptătorul a şocat pe toată lumea. Zmărăndescu a răspuns că Emil Rengle i-ar fi făcut mai multe complimente atunci când se aflau în competiţie.

„Singurele avansuri, ca să zic așa, au venit din partea lui Emil. Mi-a zis că arăt bine, că am slăbit. Am tăcut și o zi nu l-am băgat în seamă. Mi-a zis că arăt cool. Dacă astea sunt avansuri le iau și eu ca atare. Emil e un tip despre care nu știi dacă glumește sau e serios. Eu am tratat-o ca pe o glumă”, a povestit Zmărăndescu.

După declarațiile luptătorului făcute la PRO TV, Emil Rengle a reacționat și a vorbit și el despre această situație. „Măi, Cătălin… ce susții tu aici? Hai că ne stă chiar drăguț unul lângă altul, un fel de David și Goliat. Mamă, ce acuzații îmi aduci Cătălin! Ție îți e dor de mine, băiatule. Cu cât mai multe articole văd, cu atât îmi place mai mult de noi unul lângă altul. Și da… niciodată nu știi când glumesc sau când sunt serios.

După ce a slăbit, Cătălin chiar a devenit hoț și l-am complimentat. I-am zis că e hoț, însă de la complimente până la a face avansuri este mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă cum reacționează lumea! Dacă complimentezi pe cineva o fac pentru mine, o fac pentru că îmi place ce văd”, a explicat acesta pe rețelele de socializare.

Cine este Emil Rengle

Emil Rengle s-a născut pe 1 septembrie 1990, la Oradea. Acesta este câștigătorul celui de-al optulea sezon al Românii au talent și primul dansator din istoria emisiunii care câștigă marele premiu.

În anul 2015, Emil a fondat proiectul muzical numit RENGLE, la care a lansat discurile single, „Click Click”, „Say Cheese”, „Lost You in Hong Kong” și „China” prin intermediul casei de discuri Roton. Emil a fost invitat să facă parte din echipa artistica a galei muzicale MTV Europe Music Awards al anului 2015.

În anul 2017, Emil a participat la emisiunea de dans Uite cine dansează! împreună cu Dana Budeanu, la scurt timp cei doi s-au retras din competiție din cauza unui accident al Danei în timpul repetițiilor.

Emil este de asemenea cunoscut pentru munca sa în calitate de coregraf cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, DJ Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina, Alexandra Stan, Inna și regretata artistă Anca Pop.

Emil de asemenea a participat pentru evenimente precum Coca Cola (Taste the Feeling), Media Music Awards 2012, Dubai XL Club, Untold Festival, și este coregraful principal al emisiunii Vocea României.

Emil Rengle a câștigat premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro și marele premiu in valoare 120.000 de euro la emisiunea-concurs Românii au talent.

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au părăsit competiția Survivor România după ce nu au trecut de votul publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *