Prima pagină » Cancan ultimă oră » Emil Rengle de la Survivor România ascunde o adevărată dramă

Emil Rengle de la Survivor România ascunde o adevărată dramă

01 mart. 2022, 22:59,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Concurentul din echipa Faimoșilor a spus că a crescut într-o familie disfuncțională, iar de aici au pornit anumite traume. Ce declarații a făcut participantul din sezonul 3 de la Survivor despre mama lui care ar fi vrut să se sinucidă.

Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați dansatori din țara noastră, a acceptat propunerea de a participa la show-ul Survivor România. Faimosul a reușit deja să impresioneze un număr mare de oameni cu povestea lui de viață, iar acum a făcut o serie nouă de declarații despre familia lui.

Concurentul din echipa Faimoșilor a spus că a suferit mult în copilărie, părinții lui nu se înțelegeau, iar mama lui a vrut să se sinucidă de mai multe ori. Cu lacrimi în ochi, coregraful și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada respectivă.

Drama lui Emil Rengle de la Survivor

Emil Rengle de la Survivor România a trecut prin momente dificile în copilărie. Faimosul a spus că s-a învinovățit de multe ori de certurile din familie.

Însă, cea mai mare durere pentru mama concurentului a fost atunci când a pierdut primul copil. Se pare că cea care i-a dat viață Faimosului a avut de multe ori în cap să se sinucidă, după acel episod extrem de trist. Coregraful își aduce aminte că auzea de foarte multe ori de la mama lui că nu mai vrea să trăiască.

„Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă. Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași?”, a povestit Rengle, cu lacrimi în ochi.

Părinții Faimosului au vrut să divorțeze, însă tânărul s-a opus

La vârsta de 10 ani, părinții Faimosului au vrut să divorțeze, însă tânărul s-a opus. Chiar se ascundea în diferite locuri și voia să le atragă cât mai mult atenția părinților.

„M-am ascuns în coșul de rufe nespălate doar ca să-i arăt că nu vreau să plece. A stat foarte multe ori și s-au speriat și au chemat Poliția. Îmi era frică să mai ies când am auzit că o să iau bătaie”, a mai spus Emil.

După aceste episoade extrem de grele de dus pentru un copil, Emil Rengle a început să aibă și primele reacții neobișnuite. Se lovea cu capul de pereți, așa că părinții lui au decis să îl ducă la un control la psihiatrie. Medicii de acolo i-au spus că nu are niciun fel de problemă, însă are mare nevoie de afecțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *