Prima pagină » Cancan » Emil Rengle are planuri de căsătorie. Mai mult, dansatorul vrea şi copii

Emil Rengle are planuri de căsătorie. Mai mult, dansatorul vrea şi copii

19 apr. 2022, 09:52,
BZI.ro, în Cancan

Dansatorul Emil Rengle a uimit recent pe toată lumea când a dezvăluit că are planuri de căsătorie, dar totodată vrea și copii. Fostul câștigător al emisiunii „Românii au talent” a participat anul acesta și la Survivor, însă nu a rezista prea mult în Republica Dominicană. Acum, din câte se pare, Emil Rengle este decis să se așeze la casa lui și a dat câteva detalii din viața lui intimă.

Emil Rengle este un personaj controversat în showbiz-ul autohton, fiind totuși apreciat pentru stilul inconfundabil și coregrafiile surprinzătoare. Astfel, el a avut numeroase colaborări cu artiști celebri din România. Însă dincolo de faimă, artistul s-a confruntat cu prejudecățile celor din jur, mai ales în ceea ce privește orientarea lui sexuală.

Emil Rengle, planuri de căsătorie și copii

Controversatul personaj Emil Rengle a mărturisit recent că își dorește să se căsătorească, ba chiar și-ar dori să facă și copii în viitorul apropiat. Dansatorul a fost tot timpul un personaj asumat, dar totodată controversat, mai ales după ce a dezvăluit orientarea sa sexuală. Acum, el a decis acum să vorbească despre viaţa sa intimă. Când a fost întrebat dacă și-ar dori să se căsătorească, dansatorul a mărturisit că este gata să facă acest pas.

Da, da, da! Mi-ar plăcea să cer, dar nu m-ar deranja deloc nici să fiu cerut! Ce experiență faină o să fie nunta și căsătoria! Vreau să îmi țin nunta în junglă, în mijlocul naturii, unde să ne aducem aminte că nu ne aparținem unul celuilalt, ci doar lui Dumnezeu, iar fiecare secundă petrecută împreună să fie o decizie conștientă de a ne realege iar și iar ca fiind parteneri loiali în fața adevărului”, a spus Emil Rengle.

Nu în ultimul rând, artistul a mărturisit că își dorește și copii.

Mi-aș dori ca până la 35 de ani să am cel puțin un copil. Îmi doresc să fiu tată! Iubesc copiii, lucrez cu ei și până în prezent ei sunt cei mai mari învățători ai mei.”

Cine este persoana specială din viața lui Emil Rengle

Continuând seria de dezvăluiri intime, Emil Rengle a dezvăluit că există o persoană cu care își împarte zilele și nopțile, dar și momentele bune și mai puțin bune.

Da, există. Nu una singură. Sunt tânăr și mă bucur de oameni faini în viața mea. Nu sunt angrenat într-o relație exclusivă și nici nu simt să mă așez încă la casa mea. Viața-i faină când știi să te înconjori cu oameni faini, și exact asta și fac. Mă bucur de tot ce are viața mai bun de oferit”, a mai spus dansatorul.

Ce a făcut Emil Rengle la Survivor

După succesul uriaș pe care l-a avut la Românii au talent, show pe care l-a și câștigat, Emil Rengle și-a încercat norocul și la Survivor. Acesta a făcut parte din echipa roșie, cea a Faimoșilor, și la început de competiție declara că e hotărât să pună mâna pe marele premiu. Însă în pofida numărului mare de susținători, Emil Rengle a fost eliminat după mai puținj de două luni petrecute în jungla dominicană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *