Prima pagină » Actualitate » Emil Rengle, alături de iubitul lui, Alejandro Fernandez! Imagini inedite cu cei doi în Dubai

Emil Rengle, alături de iubitul lui, Alejandro Fernandez! Imagini inedite cu cei doi în Dubai

22 feb. 2024, 08:29, 5 ,
în Actualitate

Emil Rengle s-a afișat alături iubitul lui, Alejandro Fernandez, în Dubai. Emil Rengle și partenerul său, Alejandro Fernandez, au ales să exploreze frumusețile Dubaiului, unul dintre cele mai luxoase și fascinante orașe ale lumii. Cei doi, care au o relație deschisă și nu se feresc de ochii lumii, au decis să împărtășească această experiență cu fanii lor de pe Instagram. Emil Rengle a postat o serie de fotografii care reflectă frumusețea și emoția momentelor petrecute împreună.

Emil Rengle, alături de iubitul lui, Alejandro Fernandez!

Emil Rengle este unul dintre cei mai apreciați dansatori din România, fiind admirat pentru talentul și pasiunea sa. Dansatorul, împreună cu Alejandro, au avut ocazia nu doar să se bucure de peisajele și atracțiile locale, dar și să se pregătească pentru festivalul ce va avea loc în Dubai în această perioadă. Astfel, dansatorul i-a ținut pe fani la curent cu ultimele zile din viața lui, fiind prezent și partenerul său de viață.

Emil Rengle a postat, pe rețelele sociale, mai multe poze care surprind nu doar locațiile impresionante vizitate, dar și momentele de intimitate și conexiune dintre cei doi, evidențiind astfel călătoria pe care au parcurs-o împreună. Cei doi s-au plimbat împreună, s-au bucurat de apusuri superbe și de localuri inedite.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez formează un cuplu de ceva timp. Dansatorul a preferat până acum ca viața personală să o păstreze departe de ochii publicului și au fost rare ocaziile în care a vorbit despre relațiile lui, însă, a început să le împărtășească urmăritorilor de pe rețelele de socializare mai multe imagini în compania partenerului său.

De când sunt împreună Emil Rengle și Alejandro Fernandez

În prezent, Emil Rengle, care a câștigat show-ul „Românii au talent” în anul 2018, trăiește o poveste de dragoste alături de Alejandro Fernandez. Cei doi formează un cuplu de ceva timp, iar recent au acordat împreună un interviu în care au vorbit mai multe detalii despre relația lor. Coregraful a povestit cum s-au cunoscut, de fapt.

„Ne-am cunoscut printr-un date, rne-am cunoscut la o masă. Nu ne știam dinainte. El s-a mutat în România în luna martie, din Anglia, l-a trimis Dumnezeu”, a povestit Emil Rengle.

Alejandro Fernandez a adăugat faptul că el a fost cel care a făcut primul pas, iar în continuare a spus ce admiră la partenerul lui.

„Îmi place entuziasmul lui Emil, îmi place personalitatea lui, este frumos, este determinat, uitați-vă la el, este Emil Rengle”, a spus Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle.

Emil Rengle a vorbit și despre posibilitatea de a se căsători cu partenerul său, Alejandro Fernandez. Coregraful ar face acest pas dacă România ar legaliza căsătoriile între persoanele de același sex.

„Da, m-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a mai spus Emil Rengle, care s-a afișat alături de iubitul lui, Alejandro Fernandez, în Dubai.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
10 august 2024
10 august 2024