Prima pagină » Cultural » Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină. Cum a reacționat artistul când a văzut cine era șoferul care a provocat incidentul

Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină. Cum a reacționat artistul când a văzut cine era șoferul care a provocat incidentul

08 mart. 2023, 10:44,
în Cultural

Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină împreună cu iubita sa. Cei doi au fost loviți de o altă mașină, iar motivul spus de șoferul vinovat l-a lăsat fără reacție. Iată cum a reacționat artistul când a văzut cine era șoferul care a provocat incidentul.

Emi de la Noaptea Târziu a fost implicat într-un accident de mașină

Emanuel Popescu, cunoscut de public cu numele de Emi de la Noaptea Târziu, a fost implicat recent într-un accident rutier. Artistul și iubita sa au fost loviți de un șofer neatent, însă când a cunoscut povestea celui care se afla la volan, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Niciunul dintre ei nu a fost rănit grav. Ba mai mult, Emi de la Noaptea Târziu l-a ajutat pe celălalt șofer care provocase accidentul.

„Tocmai am aflat că șoferul care a fost de vină, un domn la 60 de ani, puțin agitat, dar nu speriat, la primul lui accident, îmi povestea că problema locurilor de parcare i-a luat mințile ieri și s-a hotărât să încerce o manevră puțin periculoasă. Primele două benzi au oprit să-l lase să treacă, Mădă neavând cum să-l vadă de pe a treia bandă și el neasigurându-se, am făcut buff! Ne-am cerut scuze pentru nervii, vocabularul și tonul agresiv de ieri, iar el a spus că lui îi pare rău și el își cere scuze pentru situație.”, a declarat artistul.

Și colegul său de breaslă, Cuza, a avut parte de multe momente grele în viața privată. Emi și Cuza sunt buni prieteni și se bucură de un succes impresionant în carieră.

Ce spune artistul despre șoferul care a provocat incidentul

Emi de la Noaptea Târziu a fost surprins să afle că la volanul mașinii care l-a lovit se afla un bărbat în vârstă de 60 de ani, care se grăbea să îi facă o surpriză soției sale, bolnavă de cancer. Artistul a fost impresionat de povestea de viață a acestuia și vor păstra legătura.

„Ne-a spus că tot ce își dorește era să meargă cu soția să mănânce ceva, pentru 1 – 8 martie, pentru că azi se interna în spital doamna. L-am întrebat de ce, dacă putem ajuta cu ceva, a spus că nu, că e ok, are cancer și 12 ani face tratamente. La final, ne-a mulțumit pentru tot și ne-a spus că a rămas dator și că ei au o mică afacere în care fac genți și pantofi și că vor după ce va ieși soția din spital, o vor suna pe Mădă să se revanșeze.”, a precizat acesta.

Artistul a împărtășit cu fanii săi experiența trăită și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Emi regretă că a reacționat la început agresiv, fiind extrem de enervat, însă ulterior l-a iertat pe șoferul vinovat și este dornic să păstreze legătura cu acesta.

„Uneori viața e ciudată și imprevizibilă. Oare e normal că eu am un sentiment de părere de rău combinat cu vinovăție?”, a scris artistul pe Instagram.

Emi de la Noaptea Târziu l-a iertat pe șoferul vinovat de accident, după ce a aflat povestea de viață a acestuia. Artistul și logodnica sa își doresc să păstreze legătura cu bărbatul care se grăbea cu mașina să ajungă la soția sa, bolnavă de cancer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *