Prima pagină » Radio » Actualitate » Emanuela Oprișan de la „Insula Iubirii” a mai apărut în trecut la TV. Acum vrea să își testeze iubitul, după 9 luni de relație

Emanuela Oprișan de la „Insula Iubirii” a mai apărut în trecut la TV. Acum vrea să își testeze iubitul, după 9 luni de relație

29 iun. 2023, 12:48,
BZI.ro, în Radio

Emanuela Oprișan este una dintre concurentele venite la „Insula Iubirii” pentru a-și testa iubitul cu care are o relație de 9 luni. Ambii au 31 de ani, ea este creatoare de conținut iar el DJ și s-au cunoscut în timpul unui live pe TikTok. Însă, Emanuela Oprișan nu este străină de showbiz-ul autohton, aceasta participând în trecut și la „Dansez pentru tine”.

Noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, cel cu numărul 7, a adus în Thailanda cinci noi cupluri care vor să-și testeze relația. Așa cum ne-am obișnuit din edițiile anterioare, concurenții se confruntă cu tot felul de tentații și provocări pe parcursul celor 21 de zile petrecute alături de ispite. Printre participanți se află și Emanuela Oprișan, care însă nu este la prima apariție într-un show TV!

Cine este Emanuela Oprișan de la „Insula Iubirii”

Emanuela, cunoscută și ca Ema, s-a alăturat emisiunii „Insula Iubirii” alături de iubitul ei, Răzvan Kovacs. Ambii au 31 de ani și sunt împreună de numai 9 luni. Ema este creatoare de conținut, în timp ce Răzvan este DJ. Cei doi s-au cunoscut pe TikTok, în timpul unui live, și spun că a fost dragoste la prima vedere.

La scurt timp au decis să se întâlnească în viața reală și, mai apoi, să locuiască împreună. Emanuela Oprișan are un fiu dintr-o relație anterioară, iar Răzvan susține că se înțelege foarte bine cu băiatul, chiar dacă nu este tatăl biologic al acestuia.

Înainte de a ajunge la „Insula Iubirii”, Emanuela și Răzvan au trecut prin câteva probleme în relație. La un moment dat, Răzvan a avut o aventură cu o altă femeie, care a durat trei luni. Acest incident a afectat încrederea Emei în partenerul ei, iar acum a venit la „Insula Iubirii” pentru a-i testa fidelitatea.

Emanuela Oprișan a mai apărut în trecut la TV

La acest show nu este pentru prima dată când Emanuela Oprișan se află sub lumina reflectoarelor. Cu mulți ani în urmă, pe vremea când avea 18 ani, ea a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, difuzată de Pro TV. La acea vreme, motivația ei de a participa în competiție era legată de familia sa, în special de mama și cei șase frați, care treceau prin greutăți și aveau resurse materiale limitate. Atunci, Emanuela Oprișan a făcut echipă cu Doru Todoruț, dar, din păcate, nu au reușit să câștige premiul mare.

Datorită faptului că a trecut mult timp de atunci, mulți telespectatori nu au reușit să o recunoască pe Emanuela Oprișan la „Insula Iubirii”, deoarece aceasta s-a schimbat complet în cei 13 ani care au trecut. Cu toate acestea, cu atenția și ochii peste tot, nu este exclus ca trecutul ei în lumina reflectoarelor să-i influențeze traseul în competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *