Prima pagină » Cancan » Ema Uta, surprinsă cu haine chinezești ieftine pe insula milionarilor din Grecia. Cât costă rochița cu care s-a afișat blondina

Ema Uta, surprinsă cu haine chinezești ieftine pe insula milionarilor din Grecia. Cât costă rochița cu care s-a afișat blondina

26 iul. 2024, 13:46,
BZI.ro, în Cancan

Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, a fost surprinsă cu haine chinezești ieftine în Mykonos, insula milionarilor din Grecia. După despărțirea de celebrul afacerist, blondina a luat o scurtă pauză în ceea ce privește viața sentimentală. Reamintim că în primăvară, Ema Uta fusese cerută în căsătorie de Alex Bodi, însă mai apoi a venit despărțirea…

Ema Uta, cunoscută pentru relația sa tumultoasă de trei ani cu Alex Bodi, a surprins pe toată lumea recent. După despărțirea de afacerist, Ema Uta a decis să își ia o pauză și a plecat într-o vacanță de relaxare alături de prietenele sale. Destinația aleasă? Mykonos, insula grecească renumită pentru petrecerile de lux și pentru faptul că atrage milioane de vedete și miliardari din întreaga lume. Însă, un lucru a ieșit la iveală după ultima postare a vedetei, potrivit Cancan!

Fusese cerută în căsătorie de Alex Bodi

Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit recent, dar se pare că ambii au trecut peste și au plecat în vacanță, în Mykonos. Tânăra a ales să petreacă cu fetele, iar fostul partener cu noua sa cucerire. După ce s-au împăcat și despărțit de nenumărate ori, cei doi păreau să fi găsit în sfârșit stabilitatea. Chiar la începutul lunii aprilie, afaceristul Alex Bodi și-a cerut iubita în căsătorie, iar toată lumea aștepta cu nerăbdare nunta. Însă, în mod neașteptat, lanțul de iubire s-a rupt, iar cei doi au anunțat despărțirea definitivă.

În timp ce se afla pe „insula milionarilor”, Ema Uta a reușit să atragă atenția, dar nu în modul așteptat. Deși toată lumea se aștepta să o vadă îmbrăcată în haine de branduri exclusiviste, tânăra make-up artist a șocat cu o ținută mai puțin obișnuită pentru standardele ei. Rochia pe care a purtat-o în Mykonos se vinde pe site-ul chinezesc Shein cu doar 22 de dolari.

Ema Uta, surprinsă cu haine chinezești ieftine pe insula milionarilor din Grecia

Recent, Ema Uta a fost surprinsă purtând o rochie atrăgătoare în timpul vacanței sale în Mykonos, o destinație exclusivistă din Grecia, cunoscută pentru plajele sale spectaculoase și viața de noapte vibrantă. La o simplă căutare, putem observa că această rochie se găsește și pe site-uri chinezești. Deși rochia pare a fi primită de la o firmă care se ocupă cu haine și este vândută pe site-ul acestora la aproape 300 de lei, același model poate fi găsit pe Shein, un retailer popular, la un preț de doar 22 de dolari, adică aproximativ 100 de lei.

La un simplu click, s-a descoperit că rochia este disponibilă pe un site chinezesc cu o diferență de preț de 200 de lei, subliniind diferența uriașă dintre prețurile practicate de diferiți comercianți.

Această decizie a fost neașteptată, având în vedere că Ema Uta este cunoscută pentru postările sale pe Instagram în care poartă haine de branduri de lux precum Balmain, Diesel și Louis Vuitton. Nu se aștepta nimeni ca, într-o vacanță exclusivistă, să aleagă să se îmbrace în haine chinezești, mai accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *