Prima pagină » Cancan » Ema Uta, noua cucerire a lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă frumoasa blondină din viața celebrului afacerist 

Ema Uta, noua cucerire a lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă frumoasa blondină din viața celebrului afacerist 

16 nov. 2021, 09:58,
BZI.ro, în Cancan

Cunoscută de public cu numele „Regina Transformărilor”, Ema Uta este noua cucerire a lui Alex Bodi. Tânăra are succes de la o vârstă fragedă și s-a remarcat în lumea mondenă prin talentul său. Acum relația cu Alex Bodi a propulsat-o în atenția tuturor, iar multă lume se întreabă cu ce se ocupă frumoasa blondină din viața celebrului afacerist.

Ema Uta, femeia care i-a cucerit inima lui Alex Bodi 

Alex Bodi este cunoscut în lumea mondenă prin relațiile sale amoroase pline de scandaluri, dar și prin viața de lux pe care o afișează ori de câte ori are ocazia. Pe contul său de Instagram, afaceristul se afișează în ipostaze surprinzătoare și nu ține cont de criticile internauților.

După divorțul de Bianca Drăgușanu și de relația tumultoasă cu rusoaica Daria Radionova, Alex Bodi și-a găsit fericirea în brațele unei alte blondine, Ema Uta.

Tânăra în vârstă de 30 de ani i-a cucerit inima faimosului om de afaceri, iar cei doi s-au afișat în public în ipostaze tandre. Aceștia au fost surprinși la un eveniment privat și se pare că relația lor este una cât se poate de serioasă.

Mai mult decât atât, afaceristul a postat pe rețelele de socializare fotografii alături de Ema Uta, observându-se cât sunt de fericiți.

Tânăra este extrem de apreciată de vedetele din România datorită talentului său. Aceasta este make-up artist de profesie, iar transformările pe care le face Ema cu ajutorul machiajului sunt uluitoare. Mai multe artiste din showbiz-ul românesc s-au lăsat pe mâna frumoasei blondine, iar rezultatul a fost pe măsură. 

Dacă pe plan profesional este extrem de apreciată și în atenția tuturor, altfel stau lucrurile când vine vorba de viața privată. Ema Uta este extrem de discretă și încearcă să își țină relațiile departe de ochii curioșilor. 

Cu toate acestea, nu s-a ferit să apară la mai multe evenimente mondene alături de Alex Bodi și și-a asumat povestea de dragoste cu celebrul afacerist. Frumoasa blondină nu a oferit însă detalii despre relația cu acesta, preferând să mențină discreția.

Cu ce se ocupă „Regina Transformărilor”, frumoasa blondină din viața celebrului afacerist

Ema Uta este originară din Râmnicu-Vâlcea și a fost pasionată de mică de make-up. Aceasta este și actuala profesie a tinerei extrem de apreciată de vedetele din România. Se pare că frumoasa blondină face minuni când vine vorba de chipul artistelor care apelează la ajutorul ei. 

Tânăra are o școală de make-up în București și se bucură de un real succes. La 30 de ani, Ema Uta are o carieră uluitoare și este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România.

Extrem de frumoasă și talentată, Ema Uta a fost curtată de mai mulți bărbați celebri, însă a încercat de fiecare dată să păstreze discreția. Printre pretendenții frumoasei blondine a fost și Gabi Bădălău, care i-ar fi propus o vacanță exotică împreună cu el.

Se pare că Ema Uta a fost deranjată de invitația acestuia și a oferit un răspuns vehement în mediul online.

”Facem parte din lume diferite, știe toată lumea din ce îmi câștig existența, de la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară, rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură, nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez. Nu negociez vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură, nu accept ”oferte” și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar… poate fi dovedit ușor”, a scris blondina pe rețelele de socializare.

În prezent, Ema Uta i-a cucerit inima celebrului afacerist Alex Bodi, care este mai îndrăgostit ca niciodată. Faimosul milionar a avut dintotdeauna o viață privată tumultoasă, însă acum se pare că este pregătit pentru o nouă relație alături de cea supranumită „Regina Transformărilor.”

Ema Uta și Alex Bodi formează unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri din lumea mondenă. Cei doi se afișează în public tot mai des, asumându-și povestea de dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *