Prima pagină » Radio » Actualitate » Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au rămas împreună după „Insula iubirii”. Cei doi s-au despărțit în timpul emisiunii

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au rămas împreună după „Insula iubirii”. Cei doi s-au despărțit în timpul emisiunii

28 aug. 2023, 09:38,
în Radio

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs sunt împreună la mai bine de jumătate de ani de la terminarea emisiunii „Insula iubirii”. Cei doi au participat la reality-show pentru a-și testa relație și chiar s-au despărțit în timpul emisiunii. Cu toate acestea, sentimentele dintre Ema Oprișan și Răzvan s-au dovedit destul de puternice, cei doi formând din nou un cuplu.

Duminică, 27 august, a avut loc finala sezonului 7 al emisiunii „Insula iubirii”, iar telespectatorii au fost nerăbdători să afle câte cupluri au trecut testul suprem al Iubirii. Cinci cupluri au acceptat provocarea de a-și testat relația la acest reality-show, printre acestea și cuplul format din Ema și Răzvan. Aceștia au devenit unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiune, mai ales după ce concurenta a decis să se despartă de Răzvan în emisiune. Motivul a fost faptul că bărbatul s-a apropiat de ispita Daria, ba chiar și-a dat frâu liber sentimentelor și a început o relație cu aceasta.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au rămas împreună după „Insula iubirii”

În timpul emisiunii, Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au dat dovadă de sinceritate în fața camerelor. Concurentul a decis să formeze un cuplu cu ispita Daria, după ce Ema l-a anunțat că vrea să se despartă. Curioși din fire, internauții au întrebat-o direct pe concurentă dacă mai este împreună cu Răzvan după terminarea filmărilor, iar aceasta le-a răspuns.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au acceptat provocarea de a participa la Insula iubirii, sezonul 7 și de a-și testa relația. Cei doi au declarat la testimoniale că relația lor a trecut prin multe momente dificile, dar au rămas împreună. Cuplul format din Ema și Răzvan a ajuns la inimile telespectatorilor. În cadrul emisiunii, Ema a luat decizia de a se despărți de Răzvan după ce a văzut că acesta s-a apropiat de ispita Daria, cu care ulterior,a început o relație în timpul reality show-ului.

Fanii emisiunii au întrebat-o pe Ema Oprișan dacă a rămas sau nu împreună cu Răzvan Kovacs, iar ea a răspuns. Chiar dacă răspunsul brunetei a fost unul evaziv, cei care au urmărit finalul emisiunii au aflat ce s-a ales de relația lor.

„Nu ai cum să pierzi niciodată ce e menit să ai și ce e menit pentru tine”, a scris Ema Oprișan pe Instagram.

Ema Oprișan s-a despărțit de Răzvan în timpul emisiunii

Cei doi au atras atenția încă din primele două ediții ale emisiunii. Concurentul s-a apropiat de Daria, ispita feminină, iar Ema a decis să se despartă de el. Mai mult, concurenta a declarat că înainte de a participa la „Insula iubirii”, Răzvan Kovacs a înșelat-o, dar ea a decis să-i mai acorde o șansă. Cu toate astea, bruneta s-a despărțit de Răzvan în emisiune, iar concurentul nu s-a mai abținut și și-a oficializat relația cu Daria.

În plan personal, Ema are un băiețel de trei ani dintr-o relație anterioară și se declară o femeie împlinită. Deși nu este copilul său biologic, Răzvan l-a primit în viața lui pe fiul Emei și a declarat că îl iubește foarte mult.

„Sunt 28 de ani între noi și eu gândesc la fel ca și el. Să nu se înțeleagă greșit, m-a luat prin surprindere toată treaba asta și volumul în plus față de ceea ce făceam eu, un băiat leneș care mergea la cumpărături relaxat și spărgea banii pe haine și parfumuri”, a declarat Răzvan Kovacs.

Mai mult, dincolo de faptul că Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au decis să rămână împreună după terminarea emisiunii, cei doi vor forma o familie în adevăratul sens al cuvântului. Așadar, Ema Oprișan este însărcinată, astfel că ea și Răzvan vor deveni părinți în curând.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`