Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ema Oprișan de la Insula Iubirii închide gurile celor care îl critică pe soțul ei, Răzvan Kovacs! Ce relație are bărbatul cu fiul ei: „Îl iubește necondiționat”

Ema Oprișan de la Insula Iubirii închide gurile celor care îl critică pe soțul ei, Răzvan Kovacs! Ce relație are bărbatul cu fiul ei: „Îl iubește necondiționat”

13 iul. 2024, 13:20,
în Cancan ultimă oră

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au participat la Insula Iubirii, unde ai trecut prin cel mai mare test al relației lor. Fostul concurent a fost acuzat că nu est un tată implicat pentru fiul său vitreg, iar acum, vedeta arată contrariul. Tatăl și micuțul Noah au o relație frumoasă, armonioasă, inclusiv în spital.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs și-au testat relația în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Cu toate că bărbatul a fost ispitit, partenera a decis să-l ierte și au întemeiat o familie. Noah, fiul vedetei are o relație apropiată cu tatăl vitreg, iar acesta e foarte implicat în creșterea și educarea sa, deși haterii afirmă contrariul.

Ce mesaj a transmis Ema Oprișan despre soțul ei

Ema Oprișan a sărit în apărarea soțului ei, după ce a fost acuzat că nu s-ar implica în creșterea lui Noah. Cei doi au venit părinții unei fetițe anul trecut, pe nume Luna și relația lor a devenit și mai apropiată.

Internauții au considerat că Răzvan Kovacs nu este un tată responsabil pentru Noah, fiul lui vitreg. De data aceasta, Ema Oprișan i-a contrazis și a afirmat cât de mult se implică. Încă de la 2 ani el e implicat în viața copilului și l-a învățat numeroase lucruri utile. Acum, când micuțul este la spital, tăticul a rămas cu el internat, fiind și decizia micuțului, spunând că „este amuzant și îi ține mâna pe burtică când îl doare”

„Pentru toți cei care încă nu aveți loc de Răzvan. El este cel care îl crește pe Noah de la 2 ani. L-a învățat primele cuvinte. A stat cu el când era bolnav. L-a ridicat când se lovea. Îl educă și iubește necondiționat. Iar acum când nu se simte bine… Noah a ales ră rămână cu Răzvan intermat pentru că tati este amuzant și îi ține mâna pe burtică când îl doare. Așa că data viitoare când vă interesează viața altora… criticați defectele, dar apreciați și calitățile. PS. Acest mesaj nu este pentru oamenii frustrați… este un mesaj de apreciere”, a scris Ema Oprișan pe rețelele de socializare.

Controversele apărute după terminarea emisiunii

După terminarea emisiunii Insula Iubirii, Răzvan Kovacs și Ema Oprișan nu au scăpat de controversele apărute din partea internauților. Mai multe persoane au insinuat că au jucat teatru în timpul competiției pentru anumite sume de bani. Fosta concurentă a dat explicațiile necesare pentru fani și a clarificat situația.

„Lumea mă întreabă cu cât ne-au plătit cei de la Insulă ca să jucăm atât de bine”, a declarat Ema Oprișan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
12 august 2024
12 august 2024