Prima pagină » Radio » Actualitate » Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” a născut o fetiță! Răzvan, soțul ei, este în extaz

Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” a născut o fetiță! Răzvan, soțul ei, este în extaz

19 sept. 2023, 13:28,
în Radio

Ema Oprișan, concurenta de la „Insula Iubirii”, sezonul 7, a născut o fetiță de nota zece marți dimineață, devenind mamă pentru a doua oară! Răzvan, soțul ei, este în extaz deoarece trăieste experiența de a deveni părinte pentru prima dată. Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au devenit cunoscuți în urma participării la emisiunea de la Antena 1, care, într-adevăr, le-a întărit relația.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au ajuns cunoscuți prin participarea lor în cadrul emisiunii matrimoniale moderate de Radu Vâlcan. Deși au avut o relație controversată pe parcursul show-ului, cei doi au reușit să se bucure de simpatia publicului și chiar au rămas împreună.

După finalizarea emisiunii TV, cei doi s-au căsătorit și, acum, Ema le-a făcut o mare bucurie fanilor. Marți, 19 septembrie, bruneta a devenit mamă pentru a doua oară, împărtășind bucuria ei și cu urmăritorii de pe rețelele de socializare.

Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” a născut o fetiță

Răzvan Kovacs și Ema Oprișan, cei care au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, au devenit părinți. Marți dimineață, fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a devenit mamă pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță de nota zece și a împărtășit vestea cea mare cu fanii din mediul online.

După terminarea filmărilor de la Insula Iubirii, Ema și Răzvan au stat pentru o perioadă despărțiți. Însă, singurătatea a fost greu de suportat, așa că cei doi au decis să își mai acorde încă o șansă. Așa se face că, în urmă cu doar câteva luni, s-au căsătorit și au anunțat și că urmează să devină părinți.

Ema a avut parte de o sarcină ușoară, iar acum a adus pe lume cel de-al doilea copil. Fosta concurentă a născut o fetiță, care a primit nota zece din partea medicilor. Bruneta a fost în culmea fericirii atunci când și-a strâns pentru prima dată fetița în brațe și le-a dat și fanilor din mediul online vestea cea mare.

Primele declarații făcute de Ema și Răzvan

Chiar de pe patul de spital, Ema a anunțat că a devenit mămică și că fetița sa a apărut pe lume. Alături de ea a stat, în acest moment important, Răzvan, care este și el în extaz. Bărbatul își dorea de mult să devină tată, iar acum dorința i s-a îndeplinit.

„Ce credeți? Am cea mai frumoasă fetiță! Nu pentru că este a mea, dar este superbă! Vă pup!”, le-a transmis Ema urmăritorilor din mediul online.

La rândul lui, și Răzvan i-a anunțat pe internauți că a devenit tătic pentru prima oară și s-a arătat extrem de emoționat. Deși bărbatul are experiență în acest rol, având în vedere că a stat lângă fiul Emei până acum, gândurile și emoțiile l-au copleșit.

„Nu știu ce vedeți voi pe fața mea, dar efectiv trăiesc niște momente pe care nu le pot explica”, a transmis și Răzvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *