Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ema Karter – mărul discordiei dintre Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu! Cum i-a pus blonda inima pe jar: ”Fac film cu câștigătorul”

Ema Karter – mărul discordiei dintre Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu! Cum i-a pus blonda inima pe jar: ”Fac film cu câștigătorul”

06 iul. 2024, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu s-au bătut în urmă cu câteva zile într-o cafenea și se pare că mărul discordiei dintre cei doi ar fi fost chiar Ema Karter! Actrița de filme pentru adulți a făcut o promisiune cu care a reușit să îi pună inima pe jar lui Ovidiu Neveu!

Imaginile cu Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu, surprinse într-o cafenea, au făcut înconjurul Internetului! Cei doi s-au luat la bătaie, iar conflictul a luat sfârșit când persoanele cu care erau au intervenit. Au urmat replici acide unul la adresa celuilalt, iar acum s-a aflat și motivul de la care a început totul.

De ce s-au bătut Yamato Zaharia și Ovidiu Neveu într-o cafenea

Yamato Zaharia a spus că a fost provocat de Ovidiu Neveu pe rețelele de socializare, unde acesta a făcut mai multe videoclipuri. Ceea ce l-a scos din sărite pe luptător a fost faptul că Ovidiu Neveu a spus că o va lua pe Ema Karter, dacă va câștiga meiul cu Yamato Zaharia.

De asemenea, nici Ema Karter nu a stat degeaba, ci a făcut o declarație cu care i-a pus inima pe jar lui Ovidiu Neveu! Actrița de filme pentru adulți a spus că va face un film cu câștigătorul și îl va posta pe platformele ei. Ema Karter a considerat că astfel îl va ambiționa pe Ovidiu Neveu, fără să știe ce urmează să se întâmple.

”I-am zis că eu nu sunt un trofeu. După am stat eu puțin și m-am gândit și zic să îl ambiționez puțin pe Neveu, să fie totul mai picant, fac film cu câștigătorul și îl postez la mine pe OnlyFans. A înnebunit de când am zis că o să fac clip cu el”, a declarat Ema Karter, la Xtra Night Show.

Cum a răspuns Ovidiu Neveu

Ovidiu Neveu nu a rămas indiferent, ci a decis să îi ofere o replică lui Yamato Zaharia. A spus despre el era fanul său. Din acest motiv, la un moment dat, Yamato Zaharia și-ar fi dorit să își facă o poză cu Ovidiu Neveu, în semn de apreciere, conform declarațiilor lui.

”Deci, acest Yamaha și acum este fanul meu. Era fanul meu, venea la vestiar la mine când aveam eu meciuri și când pierdeam, și când câștigam, venea după mine să facă poze. După, la ultimul meci cu Irlandezul, i-am dat jumătate de neveu fără să vreau. El fiind arbitru acolo și-a luat o bucată și de la mine, că a băgat capul fără să vrea, ca să nu îl nenorocesc pe ăla”, a declarat Ovidiu Neveu, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`