Prima pagină » Cancan » Elwira Petre s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Ce a pățit soția lui Mihai Petre de la Asia Express

Elwira Petre s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Ce a pățit soția lui Mihai Petre de la Asia Express

01 dec. 2021, 11:41,
în Cancan

Elwira, soția lui Mihai Petre, a dezvăluit recent un moment dificil cu care s-a confruntat. Soția lui Mihai Petre, cu care a și câștigat competiția Asia Express, a povestit prin ce chinuri a trecut în urmă cu ceva vreme. Astfel, soției celebrului dansator i s-a pus un diagnostic greșit, care le-a dat viața peste cap amândurora.

Cuplul format din dansatorii Elwira și Mihai a reușit, fără a surprinde pe nimeni, să câștige cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express. Soții Petre s-au comportat exemplar și au depășit cu brio toate probele din Drumul Împăraților. Astfel ei au fost cei care și-au adjudecat coroanele învingătorilor la linia de finish. Și chiar dacă victoria le-a adus o explozie de bucurie, Elwira și Mihai Petre și-au amintit și de momentele cumplite prin care au trecut cu ceva timp în urmă. Unul dintre acestea a fost pierderea tatălui lui Mihai Petre, care i-a afectat profunt. Dar o altă cumpănă din viața lor a reprezentat-o și problemele de sănătate ale Elwirei.

Elwira Petre a avut probleme serioase de sănătate

Elwira Petre

În urmă cu câțiva ani, soției lui Mihai Petre i s-a pus un diagnostic greșit

Cu câțiva ani în urmă, soția lui Mihai Petre a descoperit că are probleme serioase de sănătate. Mărturia a fost făcută chiar în cadrul competiției de la Antena 1, prezentată de Irina Fodor. Elwira a povestit cu lacrimi în ochi ce a pățit, chiar în timpul cursei spre Ierusalim, care era punctul terminus al emisiunii Asia Express. Atunci, celebra dansatoare a adus în discuție situația dificilă prin care a trecut.

„Vreau să-ți mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău. Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că…”, a spus Mihai Petre în finala Asia Express.

Frumoasa blondină a vorbit deschis despre problema medicală cu care a fost diagnosticată. Elwira a aflat că ar putea avea o tumoare. Însă dansatoarea a reușit să treacă cu bine peste momentele neplăcute, având un sprijin important în persoana fostului jurat de la „Românii au talent”.

„Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus, și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul acela. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total, gândirea despre viață”, a precizat dansatoarea de origine poloneză.

Mihai și Elwira Petre au o familie superbă

 

Elwira Petre

Elwira și Mihai s-au căsătorit în 2008 și au împreună două fete

Câștigătorii Asia Express formează o echipă puternică și în viața profesională dar și în plan personal. Celebrii dansatori Mihai și Elwira formează o familie frumoasă și unită, alături de fiicele lor, Catinca și Ariana. Ei formează un cuplu de peste 20 de ani, iar de 13 ani sunt soț și soție. Au avut o nuntă ca-n povești la Palatul Știrbei,iar cununia religioasă s-a desfășurat la Biserica „Domnița Bălașa”.

„Ne dorim același lucru: să fim sănătoși, familia noastră să fie sănătoasă. Nu ne dorim nimic mai mult! Dacă avem asta, restul nici nu mai contează”, a spus Mihai Petre.

Dar și în plan profesionat ei sunt un cuplu imbatabil. De-a lungul timpului, ei au câștigat de 14 ori campionatele naționale de dans sportiv. Mai mult, Mihai și Elwira sunt prima pereche din România care s-a clasat în primele 50 ale lumii, în 2004. Totodată, în 2002, Mihai și Elwira Petre au înființat propria Academie de Dans, care reprezintă un succes major.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024