Prima pagină » Cancan » Elwira Duda și Cătălin Scărlătescu au avut un dialog savuros în cadrul emisiunii “Chefi la cuțite”, jurizată de celebrul chef

Elwira Duda și Cătălin Scărlătescu au avut un dialog savuros în cadrul emisiunii “Chefi la cuțite”, jurizată de celebrul chef

06 apr. 2023, 12:44,
în Cancan

Elwira Duda, soția lui Mihai Petre, a fost cea care a jurizat preparatele chefilor în ultima ediție a emisiunii culinare unde sunt jurați. Înainte de a anunța care este bucătarul care a câștigat una dintre cele mai râvnite amulete, ea și Cătălin Scărlătescu au avut un dialog savuros, care fără doar și poate i-a amuzat pe telespectatorii din fața micilor ecrane.

Cunoscutul bucătar a întrebat-o pe Elwira dacă dorește să-l învețe pe el și iubita lui, Doina, să danseze, iar răspunsul femeii a fost unul pozitiv. De asemenea, în discuție a intervenit și Florin Dumitrescu, care a spus că Elwira ar trebui să-i învețe dansul mirilor pe cei doi îndrăgostiți, iar reacția lui Scărlătescu nu a întârziat să apară, care a răspuns că în loc de dansul mirilor ar trebui să învețe dansul botezului.

Elwira Duda și Cătălin Scărlătescu au avut un dialog savuros în cadrul emisiunii “Chefi la cuțite”

Bineînțeles că, întreaga discuție a fost una în spirit de glumă, mai ales că la final, Cătălin Scărlătescu a dorit să lămurească faptul că nu e vorba de niciun botez în viitor, în ceea ce îl privește pe el și Doina Teodoru.

„Cătălin Scărlătescu: Elwira, dacă o iau pe Doina și vin cu ea la voi, măcar ne învățați și pe noi să dansăm?!

Elwira Duda: Normal, cum să nu, te învăț.

Florin Dumitrescu: Dansul mirilor!

Cătălin Scărlătescu: Dansul botezului, că ăștia au cășunat pe mine acum, vor copil!

Elwira Duda: E botez? Deja?

Florin Dumitrescu: Doamne ajută!

Cătălin Scărlătescu: Nu știu, nu e, calm. Nu, dar ăștia doi au sărit pe mine.

Elwira Duda: Te învăț și pe tine, și pe copil. E ok?

Cătălin Scărlătescu: Bineînțeles! ”, a fost discuția lor, în cadrul emisiunii culinare.

Ce a spus Doina Teodoru despre o posibilă sarcină

Sinceră din fire, în urmă cu ceva timp, Doina Teodoru a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă în viitor, iar aceasta a dezvăluit că se gândește la acest aspect, dar nu este o prioritate în mod special, așa că dacă se va întâmpla va fi fericită, însă nu va pune presiune pe ea privind această etapă din viața ei.

“Cred că o să fac un copil la un moment dat, de ce nu? Dar repet, dacă e să se întâmple bine, dacă nu, nu. Nu toate femeile trebuie să facă copii, suntem foarte mulți pe planeta asta.”, a precizat partenera celebrului bucătar, pentru  FANATIK .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *