Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elwira Duda, biografie: Arată senzațional la 39 de ani!

Elwira Duda, biografie: Arată senzațional la 39 de ani!

19 mart. 2021, 16:17,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Elvira Duda, soția cunoscutului scenograf Mihai Petre, are o biografie bogată, fiind una dintre cele mai bune practicante de dans sportiv din România, din ultimii 20 de ani.

Elwira, născută în localitatea poloneză Koszalin, continuă să aibă un trup de zeiță, deși are două fetițe cu Mihai Petre, una de șapte ani și alta de doi ani. Frumoasa blondă este suplă și ar putea fi confundată ușor cu o adolescentă.

Elwira a moștenit dragostea pentru dans de la unchiul ei și el dansator.Toată viață, frumoasa blondină și-a dedicat-o dansului sportiv.

Pe Mihai Petre, la Elwira Duda, l-a atras caracterul ei moral și faptul că a descoperit că aveau principii de viață comune și puneau preț pe aceleași lucruri în viață. C ei doi s-au cunoscut pe ringul de dans, unde au realizat ce chimie puternică există între ei și, inevitabil, au ajuns la altar și acum formează o familei frumoasă.

Elwira Duda, biografie: Multiplă campioană națională la dans sportiv

Mihai Petre, acum în vârstă de 41 de ani, a cunoscut-o pe Elwira în Republica Moldova după ce partenera lui de dans s-a accidentat, iar el avea nevoie de o altă persoană alături de care să danseze.

Acolo au dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. După câteva luni de dans împreună, cei doi au devenit parteneri de cuplu.

În vârstă de 39 de ani, Elwira Duda, alături de soțul ei, a fost campioană națională a României în anii 2002, 2003 și 2004, atât la secțiunea Standard cât și la secțiunea Latino-Americana Mihai Petre si Elwira Duda au fost campioni nationali ai Romaniei.

Mihai și Elwira au fost prima pereche din România care a reușit să se s-a claseze în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List, în 2004. Mai mult, cei doi au mai fost semifinaliști la Cupa Europeana de 10 Dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 Dansuri, finaliști la Cupa Europeană de dansuri Latino-Americane și finaliști la numeroase Openuri Internaționale IDSF.

Elwira Duda, la „Chefi la cuțite“

Recent, Elwira a reușit să facă o figură frumaosă după prezența ei la la Chefi la cuțite. Soția lui Miahi Petre a fost lăudată de cei trei șefi pentru mâncarea preparată. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost plăcuți surprinși de ceea ce a gătit frumoasa dansatoare poloneză.

Florin Dumitrescu a fost cel care a apreciat cel mai mult ce a pregătit Elwira, cerând, în glumă, încă o porție. Pe lângă faptul că este foarte frumoasă, Elwira a demonstrat că este și o gospodină desăvârșită.

Frumoasa poloneză a preparat o supă din copilărie din țara ei de origine pe care bucătarii au mâncat-o cu poftă.

„Senzațional! Dacă ești drăguță să-mi dai și mie rețeta! Vorbesc serios, este wow”, a comentat Florin Dumitrescu.

Mihai Petre și-a făcut propria emisiune

Mihai Petre, care nu mai este jurat la „Românii au talent“, de la Pro TV, fiind înlocuit de Alexandra Dinu, are acum o emisiune acum care îi poartă numele. Unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi din România a lansat pe Youtube emisiunea Mihai Petre Show, un talk-show online în care are invitaţi foarte cunoscuţi şi apreciaţi de publicul larg.

Prima invitată a noii sale emisiuni a fost Andreea Esca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *