Prima pagină » International » Elon Musk, noi planuri la o lună după ce a preluat Twitter. Noul șef al platformei se gândește să producă propriul smartphone

Elon Musk, noi planuri la o lună după ce a preluat Twitter. Noul șef al platformei se gândește să producă propriul smartphone

26 nov. 2022, 18:30,
în International

Pe 27 octombrie, Elon Musk anunța faptul că a preluat Twitter și că vor exista câteva schimbări drastice. Începând de la numărul mare de concedieri, până al introducerea bifei albastre, miliardul își dorește să modifice și mai mult platforma și chiar se gândește să producă propriul smartphone.După ce a făcut o serie de schimbări care au stârnit controverse, Elon Musk vine cu o nouă idee la fel de surprinzătoare.

Miliardarul ia în calcul ideea de a lansa propriul smartphone, în urma unor neînțelegeri care ar fi apărut între noul șef Twitter și conducerea de la Apple și Google.Elon Musk, noi planuri după ce a prealuat conducerea Twitter în urmă cu o lunăDe curând, miliardarul a fost prezent într-o emisiune în care a vorbit despre planurile sale în ceea ce privește platforma Twitter.

Elon Musk a precizat că se gândește la posibilitatea de a lansa propriul smartphone, dacă conducerea Apple și Google va decide să elimine platforma Twitter din aplicații.

Noul șef a precizat că își dorește să nu se ajungă la astfel de măsuri, dar dacă va fi nevoit, nu va sta pe gânduri și va lansa un „telefon alternativ”. Nu trebuie neglijat nici contextul în care a fost analizată posibilitatea de a produce un smarphone.În urmă cu o zi, Elon Musk a anunțat că va începe o amnistie generală pentru utilizatorii blocați, după ce o mare parte din oameni au răspuns pozitiv la sondajul făcut de Elon Musk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *