Prima pagină » International » Elon Musk consideră că dacă Kamala Harris va ajunge președinte, lista Epstein nu va fi făcută publică pentru că ar incrimina numeroși miliardari care au cotizat în campanie – VIDEO

Elon Musk consideră că dacă Kamala Harris va ajunge președinte, lista Epstein nu va fi făcută publică pentru că ar incrimina numeroși miliardari care au cotizat în campanie – VIDEO

10 oct. 2024, 11:25,
George Cristian în International

Intr-un interviu la emisiunea lui Tucker Carlson, Elon Musk a făcut unele declarații extrem de interesante. Cel mai bogat om din lume consideră că infama listă Epstein nu va fi făcută publică dacă Kamala Harris va ajunge președinte pentru că aceasta ar incrimina pe numerosi miliardari care sunt donatori în campania acesteia.

Ba mai mult, Kamala primește sprijin puternic din partea miliardarilor tocmai pentru a-l împiedica pe Donald Trump să ajungă președinte. Elon Musk consideră că dacă Trump va câștiga alegerile atunci lista va deveni publică și cele mai importante figuri din economia SUA vor fi incriminate:

”Cred că o parte din motivul pentru care Kamala primește atât de mult sprijin este că, dacă Trump câștigă, lista de clienți Epstein va deveni publică. Și unii dintre miliardarii din spatele lui Kamala sunt îngroziți de acest rezultat.”, a spus Musk în timpul unui interviu cu Tucker Carlson.

În timpul interviului X de 108 minute cu Tucker Carlson, Elon Musk a spus că unii dintre miliardari, precum Reid Hoffman și Bill Gates, care o susțin pe vicepreședintele Kamala Harris, se tem că, dacă Donald Trump câștigă, el va publica lista lui Jeffrey Epstein . „Unii dintre miliardarii din spatele lui Kamala sunt îngroziți de o victorie a lui Trump”, a spus el.

Ce reprezintă lista Epstein și de ce miliardarilor americani le-ar fi frică

Lista Epstein se referă la un document asociat cu Jeffrey Epstein, un finanțator american acuzat de trafic de minori și abuz sexual. Aceasta listă a devenit subiect de speculații și controverse, deoarece conține numele mai multor personalități și miliardari care ar fi avut legături cu Epstein sau care ar fi fost implicați în activitățile sale ilicite.

În contextul scandalului, „lista Epstein” se referă în mod special la numele persoanelor care ar putea fi implicate în faptele sale, dar care nu au fost oficial acuzate. De asemenea, se discută despre posibilele implicații legale și politice pentru persoanele incluse în această listă, având în vedere influența și statutul lor social.

Noi documente judiciare au scos la iveală faptul că Jeffrey Epstein, fostul finanțist care s-a sinucis în închisoare în așteptarea procesului pentru acuzații de trafic sexual și pedofilie, ar fi realizat înregistrări de natură sexuală cu prințul Andrew, Bill Clinton și Sir Richard Branson. Sarah Ransome, care afirmă că a fost victimă a lui Epstein, a declarat în 2016 că ducele de York, fostul președinte american și miliardarul Branson ar fi fost filmați de acesta.

În aceste momente cursa prezidențială din SUA este una extrem de strânsă. În aceste momente, conform unor sondaje care nu sunt extrem de credibile (majoritatea mass mediei din SUA este împotriva lui Donald Trump susținând-o pe Kamala Harris) arată că vicepreședintele SUA are un mic avans față de fostul președinte. Vom vedea ce se va întâmpla cu lista Epstein, despre care Elon Musk susține că nu va fi făcută publică de către Kamala Harris pentru a nu îi incrimina pe miliardarii care donează pentru campania democraților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`