Prima pagină » Cancan » Ella Tina ipostaze provocatoare pe Instagram! Vedeta a fost înșelată de fostul său iubit

Ella Tina ipostaze provocatoare pe Instagram! Vedeta a fost înșelată de fostul său iubit

08 sept. 2022, 15:30,
BZI.ro, în Cancan

Ella Tina a fost surprinsă în ipostaze provocatoare. Aceasta pune pe jar imaginația bărbaților cu fiecare imagine sau clip pe care le postează. Bruneta a avut o relație cu Jador, însă cei doi nu au fost compatibili.

Din păcate, vedeta a trecut printr-o dezamăgire foarte mare de curând. Ella Tina a fost înșelată de către fostul iubit chiar cu prietena ei.

Ella Tina ipostaze provocatoare pe Instagram

Ella Tina a fost concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”. Bruneta a fost una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran. Vedeta a avut o scurtă relație cu Jador, însă cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit declarațiilor sale, bărbatul era mult prea gelos pentru ea. 

„Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine. Nu pot să-mi dau cu părerea despre nimeni. Nu este treaba mea, nu mă interesează această persoană. Sper că este bine. Nici nu mă deranjează, dar nici nu mă încântă”, a declarat Ella Tina la acea vreme. 

Având un corp de invidiat, frumoasa brunetă captează privirea tuturor pe pagina sa de Instagram. Fosta iubită a lui Jador, pune pe jar imaginația bărbaților cu fiecare imagine sau clip video pe care îl distribuie. De curând, aceasta a postat un filmuleț de la un salon de înfrumusețare în care a surprins momentul în care i se făceau anumite tratamente corporale. Ella Tina a lăsat totul la vedere, părțile intime fiindu-i acoperite cu grijă de câte un prosop. Vedeta a primit numeroase aprecieri și comentarii la postarea sa. 

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a fost înșelată

Ella Tina a trebuit să treacă printr-o trădare la care nu s-ar fi așteptat. Aceasta a fost înșelată de către fostul său iubit cu prietena pe care o primise în casă. Bruneta a avut un adevărat șoc când a aflat. Vedeta a avut o relație cu un bărbat de origine arabă ce l-a ținut departe de ochii presei. Din păcate, nimeni nu se aștepta ca totul să se termine așa. Se pare că fostul său iubit pusese ochii pe prietena sa și a început o idilă cu ea. Mai mult de atât, aceasta plângea pe umărului brunetei când avea probleme în relații. 

„Am primit-o în casa mea, la masa mea. S-a îmbrăcat cu hainele mele. Nu mi-aș fi imaginat niciodată asta! Nu m-am așteptat niciodată ca această prietenă, cu care am dormit, cu care m-am așezat la masă cu prietenii mei, cu oameni de influență să-mi ia omul iubit. Prima oară când am văzut anumite chestii din partea ei am refuzat să cred acest lucru. Am refuzat să cred dat fiind faptul că ea avea iubit la momentul respectiv. Și, cu toate acestea, ea s-a dat la iubitul meu.Bineînțeles că am avut o ceartă cu ea. Am crezut că a renunțat. El e o zdreanță de om. E un zero pentru mine, dar de la ea aveam așteptări pentru că este femeie, suntem din aceeași zonă. Aveam un altfel de respect. Nu mă așteptam de la ea, văzându-mă în suferință, să se dea la ei. I-am văzut împreună pe stradă. Pentru mine a fost un șoc. Am trăit un șoc!”, a declarat vedeta.

Fosta concurentă de la emisiunea „Puterea Dragostei”, Ella Tina a fost surprinsă pe Instagram în ipostaze incendiare. Bruneta pune pe jar imaginația internauților de fiecare dată când distribuie o imagine sau un clip video. Cu toate acestea, din păcate a fost înșelată de către fostul iubit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *