Prima pagină » Radio » Actualitate » Eliza și Cosmin Natanticu au împlinit cinci ani de la căsătorie. Motivul pentru care comediantul a fost refuzat de două ori

Eliza și Cosmin Natanticu au împlinit cinci ani de la căsătorie. Motivul pentru care comediantul a fost refuzat de două ori

20 sept. 2023, 15:20,
în Radio

Eliza și comediantul Cosmin Natanticu au împlinit cinci ani de la căsătorie, cei doi având o relație încă din 2013. Începutul poveștii de iubire a celor doi avea loc la doi ani de la scandalul în urma căruia Augustin Viziru a divorțat de Oana Mareș. Atunci, Cosmin Natanticu a fost prins noaptea cu soția lui Viziru, cel mai bun prieten al său.

Eliza și Cosmin Natanticu o țin din sărbătoare în sărbătoare. Anul acesta cei doi au aniversat 10 ani de relație, iar zilele trecute, cinci ani de la căsătorie. Dacă cei 10 ani de relație au fost sărbătoriți la Praga, o destinație care li s-a părut romantică, cei cinci ani de mariaj i-au prins în Capitală, pentru că ambii erau prinși cu munca. Aceștia au marcat momentul cu o simplă ieșire la restaurant, în compania nașilor.

Eliza și Cosmin Natanticu au împlinit cinci ani de la căsătorie

În urmă cu câteva zile, Cosmin Natanticu și soția sa au sărbătorit cinci ani de la cununia civilă. Cei doi n-au reușit să-și ia o vacanță pentru a marca cum se cuvine evenimentul. Totuși, comediantul a ținut să puncteze momentul printr-o postare pe rețelele de socializare, unde a scris:

„Acum cinci ani împreună și la unison am zis un mare DA! Te iubesc mai mult decât atunci și nu mai puțin decât ieri, Eliza Natanticu.

Mulțumim și nașilor care ne-au fost alături mereu și sper să rămână așa până la final, Mihai și Cătălina Bobonete”, a scris Cosmin Natanticu pe contul său de socializare.

Chiar dacă sunt o familie frumoasă atât acasă, cât și pe scenă, cei doi au un mare of în suflet și anume că încă nu sunt părinți.

„Eu și Cosmin ne dorim un copil, normal, dar nu este după cum vrem noi, este după cum vrea Dumnezeu! Noi ne lăsăm în mâna Domnului! Eu zic că El decide, nu noi, dar noi o să mai încercăm în perioada următoare poate-poate, cine știe! În Cosmin văd un tătic de nota zece, o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern”, spunea recent Eliza Natanticu.

Cum a cerut-o Cosmin Natanticu pe Eliza în căsătorie

Dar cum au ajuns cei doi să se căsătorească, după scandalul în care a fost implicat în 2011? Fără îndoială cererea a fost una atipică, iar așteptările Elizei, care este cântăreață, au fost mari. La fel și dezamăgirea, pentru că ea și-ar fi dorit ceva romantic, spectaculos. Și nu a fost cazul. Cosmin Natanticu a decis să o surprindă pe Eliza printr-un gest plin de originalitate și umor.

„Era pus într-un pahar mic de shot (n.r. – inelul). Da (n.r. – așa a fost cerută în căsătorie) după ce l-am refuzat în primă fază. (…) El a încercat să mă enerveze, așa și-a propus să mă ceară, să mă enerveze. Caracteristic lui! Pe o parte, eu mi-aș fi dorit să fie mai romantică treaba, să vină un porumbel, să iasă un delfin, să se întâmple ceva, dar nimic”, a mărturisit Eliza Natanticu la Antena Stars.

Oricum, prima cerere a avut loc în timpul unei vacanțe în Mykonos, în mijlocul unei discuții animate pe un scuter. Atunci, Cosmin Natanticu a hotărât că momentul este numai bun pentru o cerere în căsătorie și i-a adresat marea întrebare. Inițial, Eliza l-a refuzat, pentru că își dorea o cerere mai romantică.

„L-am refuzat pentru că eu îmi doream să fie ceva frumos, nu așa. După aia a încercat să îmi pună inelul într-o folie de bomboană și am simțit că nu era acolo nimic și nu mi-am dat seama că era inelul într-o folie și am aruncat chestia aia pe spate. După care mi-a pus inelul în shot și era să mi se prindă de omulețul din gât”, a povestit, acum amuzată, Eliza Natanticu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *