Prima pagină » Cancan ultimă oră » Eliza Natanticu, criză de nervi la Asia Express: „Nu mai pot cu tine!”

Eliza Natanticu, criză de nervi la Asia Express: „Nu mai pot cu tine!”

16 nov. 2021, 15:57,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Eliza Natanticu a făcut o nouă criză de nervi la „Asia Express“. Actrița s-a certat din nou în timpul reality-show-ului de la Antena 1 cu soțul ei, Cosmin Natanticu.

Scandalul a fost iscat de Cosmin Natanticu, actorul de stand-up acuzându-și soția că îl bate prea mult la cap:

„M-au luat spumele mării, pe toate le știi tu, numai de comentezi, abține-te și mi le spui pe toate la final“, a tunat Cosmin.

Eliza si Cosmin Natanticu

Eliza nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspunsul soțului ei că ia totul personal și că vrea să se certe cu ea mereu în loc să fie amândoi atenți la misiunile pe care le au de făcut.

„Nu mai pot cu tine! Ajungem ultimii proști. Hai să ne gândim cum ieșim din situația asta, nu să ne certăm ca proștii de o oră“, a răbufnit Eliza.

Cei doi au fost foarte aproape să părăsească Asia Express. În cursă pentru ultima șansă, Eliza și Cosmin Natanticu au ajuns penultimii și astfel au reușit să se salveze în detrimentul Adrianei Trandafir și a Mariei Speranța. În condițiile în care piatra scoasă din cufăr de Irina Fodor a fost roșie, actrița și fiica ei au ratat șansa de a ajunge în actul final al emisiunii ce se va desfășura în Israel.

Alături de Eliza și Cosmin Natanticu, în Israel mai merg perechile Elwira și Mihai Petre, Emi și Cuza și Lidia și Estera Buble.

Eliza si Cosmin Natanticu

Eliza Natanticu, nervoasă pe soțul ei: „Ești nebun la cap?!“

Înainte de a pleca în cursa pentru ultima șansă, Eliza s-a certat cu Cosmin din cauza cutiei cu bijuterii pe care actorul de stand-up a spus că nu mai știe ce a făcut cu ea.

„Nu e la mine. Ți l-am dat ție! Ești nebun la cap”, a a sărit Eliza.

Ca să toarne paie pe foc, Mihai Petre i-a spus în glumă lui Natanticu:

„Ai pierdut cufărul!”

În cele din urmă, cei doi au găsit cufărul și conflictul s-a stins repede.

Eliza si Cosmin Natanticu

De ce nu au copii Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu

Eliza și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți din 2018, însă cei doi nu au copii. Eliza a vorbit despre această situație spunând că atât ea, cât și Cosmin, își doresc copii, îmsă până în prezent, visul lor nu s-a împlinit.

„Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o maternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii“, a explicat Eliza Natanticu.

Eliza a povestit că și-ar dori gemeni și că ea se vede o mamă bună.

Relația dintre Eliza și Cosmin nu a fost mereu una extraordinară, actrița spunând că la un moment dat chiar s-a pus problema unei despărțiri.

„Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. A durat cam o lună momentul de cumpănă“, a rememorat Eliza Natanticu.

Eliza si Cosmin Natanticu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *