Prima pagină » Cancan » Eliza Natanticu a trecut prin clipe de coșmar. “Era să mor…”

Eliza Natanticu a trecut prin clipe de coșmar. “Era să mor…”

08 nov. 2021, 11:29,
în Cancan

Eliza Natanticu a trecut prin clipe extrem de grele în urma unei operații. Soția celebrului comediant, a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui chist ovarian. Din nefericire, cum un necaz nu vine niciodată singur, aceasta a contactat o bacterie din spital și de acolo a început calvarul.

În cadrul podcast-ului „Stai să zic eu’, de pe Youtube, jumătatea lui Cosmin Natanticu a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit pe patul de spital

Eliza Natanticu, despre experiența din spital

Eliza Natanticu și-a amintit experiența traumatizantă pe care a trăit-o atunci când a ajuns în spital.

”Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă.

Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”, a dezvăluit Eliza Natanticu.

Starea sa de sănătate se agrava și Eliza Natanticu a ajuns din nou pe mâna medicilor și a fost operată pentru a doua oară. Medicii au insistat atunci să-i facă și o a treia intervenție chirurgicală, dar aceasta nu le-a mai permis:

”Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile.

La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului. Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat”, a povestit Eliza Natanticu.

Cine este Eliza Natanticu

Eliza Natanticu are 32 de ani și a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea X Factor, în anul 2016. Aceasta este o femeie curajoasă și extrem de temperamentală. Atunci când a fost cerută în căsătorie de către Cosmin, Eliza l-a refuzat pentru că era nervoasă.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau.”, a declarat Eliza la X Factor, în anul 2016.

Aceștia s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, iar din acel moment sunt de nedespărțit.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat’ nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă.

Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.’, își amintește Cosmin Natanticu.

Eliza Natanticu și Cosmin au trăit aventura vieții lor în emisiunea “Asia Express”, iar publicul le este alături în fiecare ediție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *