Prima pagină » Radio » Actualitate » Eliza, fiica Adrianei Iliescu, numai bună de măritat! Cele două au intrat în febra pregătirilor de Paști

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, numai bună de măritat! Cele două au intrat în febra pregătirilor de Paști

07 apr. 2023, 14:31, 2 ,
în Radio

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este o tânără numai bună de măritat conform spuselor celei mai bătrâne mame din România. Studentă la două facultăți, Eliza este un sprijin de nădejde pentru fosta profesoară de limba română, acum în vârstă de 84 de ani. Fiica Adrianei Iliescu își ajută mama la toate activitățile, chiar și la curățenie, ba chiar și gătesc împreună.

În urmă cu 19 ani, Adriana Iliescu devenea cunoscută în întreaga România după ce se aflase că va aduce pe lume o fetiță. Femeia, în vârstă de 66 de ani, a devenit astfel cea mai bătrână mamă din România. Anii au trecut, iar în prezent Eliza este studentă în primul an, la două facultăți – Litere și Filosofie. Dar, pe lângă faptul că învață bine, ea este și o bună gospodină, fiind un ajutor de nădejde pentru mama ei.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, numai bună de măritat

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, recunoaște deschis că este foarte mândră de Eliza. În prezent, cele două au intrat în febra pregătirilor de Paști, făcând tot ce trebuie pentru a întâmpina cum se cuvine Învierea Domnului. Din câte se pare, Eliza Iliescu reușește să îmbine cu succes școala și activitățile gospodărești.

„Suntem bine amândouă, acum urmează să pregătim niște pachețele pentru Paște să trimitem la țară. Așa facem noi în fiecare an. Fetița (n.r. – Eliza) este bine cu facultatea, pregătește referate, proiecte și tot așa. Învață!

Eliza mă ajută în perioada asta, și la curățenia de Paște, și la ce mai facem de mâncare noi pentru Sărbători. Atunci când este liberă de la învățat. Pot spune că am un ajutor de nădejde în casă”, a declarat cea mai bătrână mamă din România.

Oricum, încă de acum 6 ani, mama ei o lăuda pe Eliza că știe să gătească. Pe atunci, Adriana Iliescu spunea că fiica ei știe să facă prăjituri și salata de boeuf. În plus, cu timpul fata s-a specializat iar recent mama ei spunea că face niște spagheti bolognese delicioase.

Eliza Iliescu este o studentă exemplară

În urmă cu câteva săptămâni, fosta profesoară de limba română povestea că Eliza s-a obișnuit deja cu viața de studentă. Mai mult, ea se descurcă și cu mersul la cursuri la ambele facultăți pe care le urmează. Totodată, Eliza Iliescu învață foarte bine, având doar note de 9 și 10.

„Eliza îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare. Este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine. Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă.

Fiind la două facultăți, se descurcă foarte bine, și-a mai mutat niște ore de la o grupă la alta, pentru că s-a putut, le-a cerut voie profesorilor. Mai ia taxiul de la o facultate la alta, pentru că nu sunt scumpe”, a declarat Adriana Iliescu.

Comentarii
  • Ce titlu de kkt. Bai ziarist pervers si scarbos, chiar totul se reduce la maritis, sex, f-tut? Ai vazut-o mai tinerica si frumusica si iti si zboara mintea ta bolnava de labar imputit.

  • bai nea anonimu, da de unde stii tu ca autoru e barbat? ca iote nu semneaza. io zic ca autoru e femeie fiinca zice de maritis. daca era un obsedat cum zici tu, zicea numa de cutzupanela. si nu baga poza cu pasca. si nici pe aia cu piata. care barbat stii tu ca a facut flama dupa una care face piata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
26 septembrie 2024
26 septembrie 2024