Prima pagină » Cancan » Eliminare fulgerătoare la Chefi la cuțite. Șocul s-a citit pe fața persoanei când a aflat ce gafă a făcut

Eliminare fulgerătoare la Chefi la cuțite. Șocul s-a citit pe fața persoanei când a aflat ce gafă a făcut

28 sept. 2023, 12:42,
BZI.ro, în Cancan

O nouă eliminare din echipa portocalie a avut loc la Chefi la cuțite. După o evaluare individuală care a creat dificultăți pentru mulți participanți, Irina Fodor a dezvălui scorurile obținute. Ca urmare, Mirela Chiroab a fost eliminată în cea de-a 17-a ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12, pe data de 27 septembrie 2023.

După un al doilea duel plin de emoție și tensiune, două echipe s-au confruntat din nou în proba individuală. Participanții din echipa chef-ului Sorin Bontea și cei din echipa chef-ului Cătălin au luptat pentru a rămâne în competiție, iar o nouă eliminare a avut loc în cea de-a 17-a ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 12.

Eliminare fulgerătoare la Chefi la cuțite

Echipa cu portocalie și echipa cu turcoaz au intrat pe platou, așteptând să afle verdictul. Cei trei chef au degustat cu atenție preparatele lor și au hotărât cine va fi eliminat din competiție, în cea de-a doua ediție a duelurilor.

„Foarte multe note de 3. Chefii dau 3 atunci când nu sunt surprinși, când nu există gust, când nu există tehnică. Parcă nu e chiar de plecat acasă, dar nici de Chefi la cuțite. 12 ingrediente – așa suna tema în rest, libertatea totală. V-am explicat proba de foarte multe ori și totuși avem mult mai puține note de 5 decât ieri”, a precizat Irina Fodor, înainte de a anunțat punctajele obținute la proba individuală.

Totodată, ea a dorit să afle de la Habibi dacă a înțeles că trebuie să folosească 12 ingrediente în preparat. Chiar dacă inițial a răspuns afirmativ, s-a dovedit că nu a înțeles pe deplin și a menționat că a întrebat-o pe Maripossa ce ar trebui să facă.

„A fost acuzație direct frontală”, a spus aceasta, după ce a auzit explicație coechipierului care a folosit doar 11.

Și Monica din echipa turcoaz a fost pusă în dificultate de probă și a gătit cu 16 ingrediente. „Neatenția m-a făcut să greșesc, eu eram fericită să pun cât mai multe elemente în farfurie”, a mărturisit aceasta.

Trei concurenți au rămas în fața chefilor

Înainte de a anunța cine părăsește competiția Chefi la cuțite, sezonul 12, trei concurenți au rămas în fața chefilor: Fabian Soare a obținut 10 puncte, Maryoris Hurtado cu 9 puncte și Mirela Chiroabă cu 6 puncte.

Astfel, Mirela Chiroabă, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a părăsit competiția în ediția în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

„Tarta pe care ai făcut-o tu era crudă”, i-a spus chef Sorin Bontea care a pierdut din nou un concurent, după al doilea battle.

O nouă eliminare din echipa portocalie a avut loc la Chefi la cuțite, pe data de 27 septembrie 2023 când Mirela Chiroabă a părăsit concursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *