Prima pagină » Radio » Actualitate » Eliminare cu final neașteptat la „Chefi la cuțite”. Concurentul cu cel mai mic punctaj, salvat cu o nouă amuletă

Eliminare cu final neașteptat la „Chefi la cuțite”. Concurentul cu cel mai mic punctaj, salvat cu o nouă amuletă

10 oct. 2023, 12:31,
în Radio

Ultima ediție a emisiunii culinare de la Antena 1 a surprins audiența cu o eliminare cu final neașteptat la „Chefi la cuțite”. Concurentul care a obținut a doua oară consecutiv cel mai mic punctaj la proba individuală a fost salvat. Practic, chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit o amuletă și l-a luat pe Alex Bunea în echipa sa.

În ediția 23 de la Chefi la cuțite, din 9 octombrie 2023, a avut loc cea de-a opta confruntare. Concureții din echipa magenta și cei din echipa turcoaz au intrat la proba individuală. Libertatea pe care au primit-o concurenții le-a cam dat de furcă și, ajunși în fața Irinei Fodor și a celor trei chefi, mulți dintre ei se temeau că vor pleca acasă.

Eliminare cu final neașteptat la „Chefi la cuțite”

Eliminare cu surprize, în ediția 23 de la Chefi la cuțite, din 9 octombrie 2023. Alexandru Bunea a obținut pentru a doua oară consecutiv cel mai punctaj la proba individuală, dar ceva neașteptat s-a întâmplat.

Irina Fodor a anunțat că în ediția 23 de la Chefi la cuțite nu au fost prea multe punctaje de 15 și se pleacă acasă cu un punctaj mai mic decât cel din ediția anterioară. Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj în al optulea duel, însă a fost salvat in extremis cu o nouă amuletă.

Cocurenții extrem de emoționați au așteptat să își afle punctajele. Rând pe rând, ei s-au întors în bucătărie, până când au mai rămas doar trei, toți din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Acela a fost momentul în care s-a știut că echipa magenta va pierde primul om din sezonul 12 Chefi la cuțite.

„Momentul în care am rămas doar eu cu Ursu și cu Alex a fost cel mai nasol moment de până acum pentru mine din show”, a declarat Horia Manea.

„N-ai cum, de data asta trebuie să rămâi, nu ai cum să pleci chiar a doua zi după ce ai fost salvat”, a spus și Alex Bunea care cu o ediție în urmă a fost salvat de la eliminare.

Cu toate acestea, primul care s-a întors în bucătărie a fost Horia, cu 12 puncte, urmat de Ursu, care a primit 9 puncte la proba individuală. Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj și în ediția 23 de la Chefi la cuțite, din 9 octombrie 2023.

Salvat de amuleta lui chef Scărlătescu

Pentru preparatul său cu rață, varză și sos de portocale, concurentul din echipa lui chef Florin Dumitrescu a primit doar 6 puncte. După ce au gustat-o, jurații au considerat că ar fi gătită de un începător.

„Rața vie, tată”, a ținut să precizeze chef Sorin Bontea.

„Eu încă știu ce pot să fac și singura chestie pe care o am așa… e că nu am reușit să îi demonstrez lui chef Florin mai multe”, a adăugat Alex Bunea după ce a obținut cel mai mic punctaj.

„Nu sunt pregătit să pierd un om de valoarea lui din echipă, mai ales după ce am dat o amuletă să-l mai ține”, a declarat și Florin Dumitrescu.

Cu toate acestea, atunci când toți concurenții au revenit în bucătărie a avut loc o răsturnare colosală de situație. Alex Bunea a fost din nou salvat de la eliminare, de data aceasta de chef Cătălin Scărlătescu.

„Bă, voi ați înnebunit de tot, mă? E ireal ce se întâmplă”, a fost singura reacție pe care a putut să o aibă concurentul care acum face parte din echipa turcoaz.

„Echipa aia nu era pentru el”, a mai declarat chef Cătălin Scărlătescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`