Prima pagină » Eveniment-Social » Elevii Școlii Primare „Carol I” Iași – Campioni Naționali la Șah – FOTO

Elevii Școlii Primare „Carol I” Iași – Campioni Naționali la Șah – FOTO

24 mart. 2022, 14:00,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Meseria de profesor, de antrenor este una dintre cele care pot schimba lumea prin modelul pe care îl transmite generațiilor de elevi cu care lucrează .În carierele noastre de profesor avem privilegiul de a colabora cu elevi excepționali, pasionați de sport, diferite discipline școlare, șah etc. și care investesc de la vârste fragede cu multă hotărâre timpul, energia, inteligența în atingerea unor performanțe superioare care se transformă treptat din vise în certitudini.

În sportul minții dar și în sportul ca disciplină, în artă, elevii au nevoie de antrenament permanent, de susținere, de ghidare și validare a traseului ales împreună cu profesorii, cu antrenorii, cu părinții.

În orice domeniu, pregătirea pentru performanță este o muncă de echipă, susținută , în care, elevii, profesorii, antrenorii valorifică un flux continuu de idei, soluții, experiențe competiționale relevante.

Elevii care au participat la Campionatul Național de Șah, medaliați

Medaliile obținute de elevii care au participat la Campionatul Național de Șah pentru echipe mixte „Elisabeta Polihroniade”, au devenit reper al performanței Școlii Primare „Carol I”. Performanțele lor sunt o continuare a activității didactice de la școală, pentru că sunt susținute de deprinderi de lucru bine formate, de cunoștințe teoretice și practice desprinse din abordările programelor școlare și bine implementate de stilul și abordările diverse ale profesorilor pentru învățământ primar de la catedră.

Medaliații Școlii Primare „Carol I” la Campionatul Național de Șah pentru echipe mixte „Elisabeta Polihroniade”
– Sofia Bodoga – locul I pe echipe U8 și locul I la masa 4 (clasa II – prof. Iarovoi Raluca)
– Alexandru Teslariu – locul I pe echipe U8 și locul III la masa 3 (clasa II – prof. Savin Adriana)
– Andrei Apostol – locul III la echipe U10 și locul III la masa 2 (clasa III A – prof. Rus Mihaela)

Campionatele au avut loc în perioada 16-20 martie la Covasna. Elevii noștri reprezintă clubul de șah International Chess Club din Iași, pregătiți de antrenorii:
– IM Gârbea Alin Cătălin
– IM Chifor Emanuel (fost elev al Școlii Primare „Carol I”)

Suntem convinși că vor avea aceeași forță de a-și învinge obstacolele și de a-și urma pasiunile cu puterea de A REUȘI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *