Prima pagină » Actualitate » Elevii de la o școală din Câmpulung Muscel, martori la o scena tragica. Profesoara lor a decedat în timpul orelor
Elevii de la o școală din Câmpulung Muscel, martori la o scena tragica. Profesoara lor a decedat în timpul orelor

Elevii de la o școală din Câmpulung Muscel, martori la o scena tragica. Profesoara lor a decedat în timpul orelor

08 nov. 2021, 11:30,
în Actualitate

Astăzi, 8 noiembrie 2021, o tragedie s-a petrecut la o școală din Câmpulung Muscel, unde o profesoară a decedat în timpul unei ore. Acesteia i s-a făcut inițial rău, căzând pe jos, moment în care elevii au sunat la ambulanță.

În momentul în care medicii au ajuns, nu au mai putut face nimic pentru femeia în vârstă de 60 de ani, decât să-i constate decesul. Aparent cauza morții ar fi un infarct.

O profesoară din Câmpulung Muscel a decedat în timpul orei. Elevii au sunat la ambulanță

O profesoară în vârstă de 60 de ani a decedat astăzi, după ce ar fi făcut infarct în fața elevilor în timpul unei ore. Acesta preda psihopedagogia specială la școală din Câmpulung Muscel. La un moment dat, în timpul ore aceasta le-a spus elevilor că se simte rău, iar imediat după a căzut pe jos. Aceștia s-au speriat și au chemat de urgență salvarea, însă în ciuda eforturilor medicilor, nu au putut face nimic mai mult decât să-i declare decesul.

La test aceasta a ieșit negativ împotriva noului coronavirus, cauza morții se presupune că ar fi un infarct. În aceste condiții, a fost deschis un dosar penal de moarte suspectă, trupul fiind dus la IML pentru autopsie, în urma acesteia urmând să se stabilească exact cauza decesului.

Un elev din Ploiești a făcut stop cardiac la ore

În data de 16 februarie, unui elev de la o școală din Ploieşti a decedat după ce inițial i s-a facut rău. Profesoara l-a trimis inițal la cabinetul școlii, după ce a văzut că nu acesta nu ese simte prea bine. În momentul în care copilul a făcut stop cardiac, a fost chemată de urgență o ambulanță. Echipa medicală l-a dus pe băiețelul de clasa a doua la spital, unde după mai multe încercări, nu au reușit să-l salveze, fiindu-i declarat decesul.

„La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Secției de Poliție nr.1 Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Ploiești, un elev de clasa a II-a, un băiat în vârstă de 10 ani, ar fi leșinat în timpul cursurilor. A fost solicitat un echipaj al ambulanței, fiind efectuate manevre de resuscitare. Băiatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat și o echipă operativă din cadrul IPJ Prahova pentru efectuarea cercetării la fața locului”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție.

Un grup de elevi au ajuns de urgență la spital

Tot în luna februarie 2021, mai mulți elevi de la o școală din Galați au ajuns de urgență la spital, după ce o lampă a fost uitată aprinsă în timpul orelor. La spitalul din Galaţi au ajuns 14 copii acuzând mai multe simptome, precum usturimi ale ochilor şi dureri de cap. Împreună cu elevii a ajuns și nvăţătoarea acestora având mai multe efecte ale supra-expunerii la razele UV.

Se pare că lampa UV a fost uitată aprinsă pe parcusul zilei însă nimeni nu a observat acest lucru. Acest lucru a fost ușor de acoperit în special că în clasă mai funcționau și neoanele de iluminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *