Prima pagină » Titlurile zilei » Elevele de la liceele de fițe, din Iași, au atras toate privirile cu ținutele lor în prima zi de școală. Nu au lipsit tocurile, fustele scurte și genele false

Elevele de la liceele de fițe, din Iași, au atras toate privirile cu ținutele lor în prima zi de școală. Nu au lipsit tocurile, fustele scurte și genele false

10 sept. 2024, 02:00, 3 ,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Elevele de la liceele de fițe, din Iași, s-au prezentat la festivitatea de deschidere a noului an școlar ca pe podium. Ținutele lor au furat toate privirile, luni, 9 septembrie 2024, în prima zi de școală. Nici în acest an nu au lipsit tocurile, fustele scurte și accesoriile de firmă.

Elevele de la liceele de fițe, din Iași, nu mai preferă uniforma clasică. Ținutele lor au atras toate privirile în prima zi de școală

Luni, 9 septembrie 2024, a debutat noul an școlar 2024-2025. Festivitatea oficială de deschidere a anului școlar a avut loc la Grădinița cu Program Prelungit „Grigore Vieru” – Școala Veronica Micle, începând cu ora 08:30.

La eveniment au participat Luciana Antoci, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași, Gabriela Nedelcu, inspector școlar adjunct al ISJ Iași, Sergiu Enea, inspector școlar adjunct al ISJ Iași, Florentin Ciubotaru, inspector școlar adjunct al ISJ Iași și Mihai Chirica, primarul municipiului Iași.

Festivitatea de deschidere a fost prilejul perfect pentru etalarea noilor ținute, elevele concurând între ele. La liceele de fițe, din Iași, nu au lipsit nici în acest an fustele scurte, tocurile, dar și accesoriile de firmă. Unele eleve au gene false și unghii lungi, cu diferite modele.

La Colegiul Național Iași, o elevă a atras toate privirile celor din jur. Aceasta a ales să poarte, în prima zi de școală, o salopetă neagră, mulată, cu un decolteu adânc și niște tocuri cui. Geanta Karl Lagerfeld a completat perfect ținuta. Machiajul nu a fost unul strident, iar unghiile, a ales să le facă scurte și nud.

La același liceu, o elevă s-a îmbrăcat cu o cămașă albă, o fustă scurtă gri, iar în picioare, a ales să pună niște botine tip cowboy, cu imprimeu de șarpe, iar geanta Guess, a asortat-o cu fusta.

Menționăm faptul că, la Colegiul Național Iași, elevii trebuie să poarte o uniformă, care este emblema unității de învățământ. Uniforma pentru fete este alcătuită din sacou, vestă, fustă dreaptă sau plisată, cămașă albă, cravată, tricou, bluză cu mânecă lungă și, opțional, pantaloni. Pentru băieți este formată din sacou, vestă, pantaloni, cămașă albă, cravată, tricou și bluză cu mânecă lungă.

Începând cu această toamnă, școlile pot impune un cod vestimentar

Amintim faptul că, începând cu această toamnă, profesorii pot da afară, de la ore, elevii îmbrăcați nepotrivit. O nouă lege a intrat în vigoare luna aceasta și este valabilă pentru toți elevii din România.

După ce, ani la rând, tot mai mulți elevi veneau la școală cu ținute nepotrivite, a fost impus acest regulament, care impune un cod vestimentar decent. Pe lângă această schimbare, noul an școlar a venit cu mai multe schimbări importante, printre care introducerea sălii de detenție, interzicerea utilizării telefonului mobil în timpul orelor de curs și retragerea bursei școlare, în cazul în care elevul are abateri disciplinare.

Ieri, 9 septembrie 2024, elevele de la școlile de fițe, din Iași, au furat toate privirile. Ținutele lor asortate cu accesoriile de firmă, genele lungi și unghiile cu gel, au atras atenția tuturor în prima zi de școală. După festivitatea de deschidere a anului școlar, tinerii au umplut cafenelele din Iași.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *