Prima pagină » Actualitate » Elev din Bihor, bătut crunt de un coleg de clasă. De frică, băiatul de 13 ani nu a povestit părinţilor – VIDEO
Elev din Bihor, bătut crunt de un coleg de clasă. De frică, băiatul de 13 ani nu a povestit părinţilor - VIDEO

Elev din Bihor, bătut crunt de un coleg de clasă. De frică, băiatul de 13 ani nu a povestit părinţilor – VIDEO

01 iul. 2021, 15:15,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Un alt caz de bullying s-a înregistrat într-o unitate de învățământ din România. Un băiat de doar 13 ani, din județul Bihor, și-a luat la bătaie colegul de clasă. Agresor se năpustește asupra colegului său de clasă, îi aplică o serie de lovituri cu palmele şi pumnii, iar mai apoi îl lovește cu piciorul în față. Unchiul victimei susține faptul că episoadele violente s-au repetat în mod frecvent în ultima perioadă, însă, de frică, nepotul său a ținut totul ascuns. Familia elevului bătut își caută acum dreptatea în justiție.

Imaginile au fost filmate de un coleg de-al celor doi elevi implicați. Toți au 13 ani, sunt elevi la școala gimnazială din comuna Avram Iancu, din județul Bihor.

ATENȚIE! IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Un băiat de 13 ani a fost snopit în bătăie de un coleg, în Bihor

Filmarea a fost făcută în ultima săptămână de școală, la doar câțiva pași de intrarea în unitatea de învățământ și în apropierea postului de poliție din localitate.

Ruda băiatului spune că victima nu ar fi fost la prima agresiune din partea colegului, însă nu a spus niciodată părinților acasă, dar nici la școală. De teamă.

”Toată clasa, la intrarea în școală, la 20 de metri, s-au adunat toată clasa, era 11:30 și trebuia să intre la cursuri. Băiatul care filmează şi băiatul care îl lovește, fapta asta se întâmplă de mai mult timp şi băiatul nu a spus nimic acasă, a ținut în el, durere în el, mai grav e că acum m-a sunat diriginta şi a văzut că copilul plânge și nici nu a sunat părinții acasă. Am fost la spital, copilul are o mulțime de traume dintre care la biletul de externare scrie că ar necesita internare la chirurgie pediatrică sub supraveghere. Au curajul că s-a mai întâmplat, știu că nu le face nimic, că șeful de post îi încurajează că au 13 ani și nu le face nimic. Inclusiv mie, ajutorul șefului de post îmi spune chestia asta. Ajungi la disperare…”, a povestit unchiul victimei la Antena 3.

Mai mult decât atât, copilul agresor obișnuia să se laude cu violența lui printre colegi, având impresia că le câștigă admirația și respectul. Tocmai de aceea își punea un coleg să îi filmeze isprăvile.

Elevul a ajuns la spital cu multiple traumatisme

Pe imagini se observă clar cum agresorul se îndreaptă spre victimă, îl îmbrâncește fără vreun motiv, îl împinge, ca în final să îl lovească cu piciorul în față. În tot acest timp, agresorul râde, se amuză de suferința colegului său.

Filmulețul a circulat și a făcut înconjurul internetului printre grupurile de adolescenți din localitatea Avram Iancu, ieri a ajuns însă și la verișorul victimei. Așa s-a aflat de calvarul prin care trece copilul.

Băiatul s-a plâns acasă de dureri de cap, amețeli, dar abia după ce filmulețul a ajuns la familie, copilul a fost dus la o unitate spitalicească, unde cadrele medicale au constatat traumatismele.

Familia a apelat la un avocat, iar polițiștii s-au autosesizat și fac cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *