Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Udrea vrea să mai facă un copil. Mergea în Grecia la o clinică de fertilizare când a fost prinsă

Elena Udrea vrea să mai facă un copil. Mergea în Grecia la o clinică de fertilizare când a fost prinsă

27 mai 2022, 07:30, 2 ,
BZI.ro, în Radio

Vestea că Elena Udrea vrea să mai facă un copil a luat prin surprindere pe toată lumea, date fiind circumstanțele actuale și încarcerarea fostului ministru al Turismului. Astfel, avocatul „blondei de la Cotroceni” a făcurt precizări cu privire la motivele fugii acesteia din țară. Potrivit acestor informații, Elena Udrea se îndrepta spre Grecia, la o clinică specializată, unde urma un tratament de fertilizare.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, în ziua în care și-a aflat sentința, fostul ministru al Turismului a fost de negăsit. Din acest motiv, autoritățile au dat-o în urmărire internațională, fiind ulterior găsită pe teritoriul Bulgariei, la granița cu Grecia.

Zilele trecute, blonda de la Cotroceni a fost de acord să participe la o videoconferință, pentru a oferi mai multe declarații privind fuga sa, dar și dosarul în care a fost condamnată. Cu toate acestea, s-a răzgândit, așa că avocatul său a vorbit despre acest aspect, oferind o altă variantă asupra plecării lui Udrea spre Grecia.

Elena Udrea vrea să mai facă un copil

Elena Udrea a dezvăluit motivul pentru care se îndrepta spre Grecia, atunci când a fost prinsă de autorități în Bulgaria. Potrivit documentelor trimise de Tribunalul Blagoevgrad, miercuri, 25 mai, Elena Udrea a fost de acord să participe la o videoconferință, pentru a oferi mai multe declarații în procesul în care, inițial, a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare.

Cu toate acestea, joi, 26 mai, blonda de la Cotroceni s-a răzgândit, așa că avocatul său, Veronel Rădulescu, a făcut câteva precizări despre fuga Elenei Udrea spre Grecia, menționând că, de fapt, aceasta nu a fugit din România în ziua condamnării sale în dosarul respectiv, ci mergea pe tărâmul elen pentru a face un tratament, pentru a mai face un copil.

Astfel, procurorul de ședință a spus că ședința de judecată poate continua chiar și în lipsa inculpatei în vârstă de 49 de ani, dat fiind faptul că „ea știa de acest proces când a fugit în Grecia”. Însă avocatul Veronel Rădulescu a precizat: „Nu a fugit! S-a dus în Grecia pentru că urma acolo o procedură medicală, deoarece mai vrea un copil”.

Elena Udrea nu vrea să obosească

Deși în primă fază Elena Udrea a confirmat că va participa la ședința de proces de joi, 26 mai, pentru a oferi mai mult declarații privind dosarul în care a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, prin intermediul unei videconferințe, între timp, blonda de la Cotroceni s-a răzgândit, așa că avocatul său a explicat motivul pentru care clienta sa nu a fost prezentă.

„Ieri a fost de acord, dar trebuie plimbată, și azi nu are nici starea de sănătate care să-i permită asta”, a declarat Veronel Rădulescu.

De precizat este că locul unde se află Elena Udrea în arest nu este dotat cu sistem video, motiv pentru care aceasta ar fi trebuit să fie transportată, fapt ce ar fi obosit-o atât fizic, cât și psihic, a mai precizat reprezentatul fostului ministru al Turismului.

Comentarii
  • Hoata si c…. ordinara…. mai fa un plod, sau scrie o carte, poate poate scapi de puscarie…ca banii oricum nu ii mai vede nimeni.

  • Dar iubitul meu securistul turnător șpanchi nu mai nimerește ghiocul lui puți––„maria ce țigancă înpuțită de pleșcoi „

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *