Prima pagină » Cancan » Elena Udrea, vizitată de fiică și iubit la închisoare. Fostul politician a împlinit 50 de ani

Elena Udrea, vizitată de fiică și iubit la închisoare. Fostul politician a împlinit 50 de ani

27 dec. 2023, 13:26, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Elena Udrea a fost vizitată de fiică și iubit, la închisoare, în cea de-a doua zi de Crăciun, când fostul politician a împlinit 50 de ani. Eva Maria, fata celor doi, a împlinit 5 ani în septembrie și este tot mai frumoasă pe zi ce trece. În ceea ce o privește pe Elena Udrea, aceasta este nemulțumită că nu a primit nicio zi de permisie, deși are dreptul legal.

După mai bine de șapte ani de procese, anul trecut Elena Udrea a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, unde a fost acuzată de luare de mită, dare de mită și abuz în serviciu. În tot acest timp, iubitul ei a fost alături de ea și s-a dovedit a fi un tată implicat și devotat pentru fata pe care o au împreună.

Elena Udrea, vizitată de fiică și iubit la închisoare

Astfel că anul acesta, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Elena Udrea, deși se află după gratii, i-a avut aproape la ceas aniversat pe iubitul ei și pe fiica lor. În vizita săptămânală, de data aceasta Adrian Alexandrov a mers la Elena Udrea însoțit de copila lor, revederea, spune el, mamă-fiică fiind extrem de emoționantă.

Dar, chiar și așa, însă, fostul om politic s-a arătat a fi nemulțumit de felul în care este tratat de cei care-i judecă dosarul. Și asta pentru că, deși de ziua ei a fost fericită cu cei dragi alături, ea spune că-n cei doi ani de detenție nu a avut parte de nicio permisie, deși legea îi permite astfel de zile.

„Am avut azi vizita săptămânală, care ține două ore. Am găsit-o fericită că am reușit să ajungem la ea, am venit cu cea mică. I-am cântat La mulți ani, s-au ținut în brațe. Dar e nemulțumită că aproape doi ani de zile au trecut de când este la regim deschis și nu i s-a acordat nicio zi de permisie, în măsura în care dreptul legal pe an este la 30 de zile de permisie”, a declarat Adrian Alexandrov.

Încă nu și-au pierdut speranța

De asemenea, iubitul fostei blonde de la Cotroceni a mai spus, după vizita în penitenciar, că își pun toată speranța în noile elemente din dosar, pe care speră ca instanța să le accepte.

Căci, în caz contrar, nici el, nici avocații Elenei Udrea nu mai știu ce să facă pentru a depăși acest hop din viața blondei.

„Trebuie să treacă prin asta. Nu știu ce mai putem face să trecem peste acest moment. Împreună cu avocații am depus și o cerere de revizuire, am rămas în contestație. Sunt destule elemente noi din partea denunțătorilor ei din dosarul Gala Bute, sperăm ca instanța să țină cont de ele”, a adăugat iubitul Elenei Udrea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024