Prima pagină » National » Elena Udrea nu mai scapă de problemele cu legea! Ce decizie au luat magistrații!

Elena Udrea nu mai scapă de problemele cu legea! Ce decizie au luat magistrații!

11 apr. 2024, 07:38, 1 ,
BZI.ro, în National

Elena Udrea nu mai scapă de problemele cu legea și mai primește o lovitură în spatele gratiilor. Compania Băi Boghiș SRL, în care Elena Udrea a investit 375.000 de euro pe vremea când era Ministru al Turismului, riscă să intre în faliment.

Creditorii au acceptat raportul de evaluare realizat de experți, compania fiind vizată de cereri de faliment din partea mai multor persoane.

„Având în vedere că părțile au căzut de acord asupra raportului de evaluare, instanța ia act de asupra acestui aspect și omologhează raportul”, au precizat magistrații.

Elena Udrea nu mai scapă de problemele cu legea

Partenerii de afaceri ai Elenei Udrea au fost Lia Stanca și Nadine Magda Stanca. După ce firma lor a dat faliment, fostul om politic a intentat un proces fostelor sale asociate.

„Este un sechestru pus pe părțile sociale pe care Elena Udrea le are la Băi Boghiș, nu pe activele stațiunii. Asta înseamnă doar că ea nu poate să-și vândă acțiunile sau părțile sociale decât cu acordul ANAF și cu condiția ca banii obținuți să intre, ca garanție, cu conturile agenției”, explica pentru Vocea Transilvaniei, Lia Stanca, cea care deține restul de 50 de procente din stațiunea Băi Boghiș SRL.

Elena Udrea a fost reținută de autorități pe data de 7 aprilie 2022

După ce a încercat să părăsească țara, Elena Udrea a fost oprită de autorități pe data de 7 aprilie 2022, la frontiera dintre Bulgaria și Grecia.

Fostul om politic ispășește o pedeapsă de 6 ani de închisoare la Penitenciarul Târgșorul Nou, situat în apropierea orașului Ploiești.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, se preciza într-un comunicat al MAI.

Fiica sa este crescută de partenerul său de viață

Pe toată această durată, fiica sa, Eva Maria, în vârsta de 5 ani, este îngrijită de partenerul său de viață, Adrian Alexandrov.

„Nu este ușor, dar mă descurc bine. Mă repet, ușor nu este, pentru că mama este mamă pentru un copil. Sunt și bunică, și bonă, și mamă, și partener de joacă. Norocul meu este că am un talent înnăscut la copii și mă descurc cu ea.

Momentan este ok, acum ce o să fie pe viitor… Nu poți să o ții cu povestea asta că mama este la muncă, dacă, doamne ferește, se întâmplă să rămână acolo Elena să își facă toată pedeapsa! Nu poți să îi mai ascunzi mult timp.

Plus că ea, la anul, face 5 ani și deja nu poți să îi mai ascunzi lucruri. Așa, pentru câteva luni, este normal ca un părinte să plece o lună sau două la muncă”, a explicat Adrian Alexandrov, conform Fanatik.

Din nefericire Elena Udrea nu mai scapă de problemele cu legea și este pe punctul de a pierde firma în care a investit aproape 400 000 de euro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *