Prima pagină » Actualitate » Elena Udrea, modalitate de a scăpa de închisoare: „Vreau să cer şi eu să fiu considerată nebună şi fără discernământ”
Elena Udrea, modalitate de a scăpa de închisoare: „Vreau să cer şi eu să fiu considerată nebună şi fără discernământ

Elena Udrea, modalitate de a scăpa de închisoare: „Vreau să cer şi eu să fiu considerată nebună şi fără discernământ”

17 aug. 2022, 19:39, 5 ,
BZI.ro, în Actualitate

Fostul ministru Elena Udrea, aflată în închisoare pentru executarea pedepsei de 6 ani primită în dosarul Gala Bute, afirmă că se gândește să se declare și ea nebună, după ce un brașovean care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani a fost eliberat după ce a stat doi ani internat într-un spital de Psihiatrie, medicii stabilind că nu a avut discernământ în momentul săvârșirii gestului criminal.

„Văzând cum criminalul din Braşov, cel care acum trei ani şi-a omorât bunica, a fost trimis acasă fără să fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, mă gândesc să cer şi eu să fiu declarată nebună şi lipsită de discernământ pentru că m-am implicat în aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, să boxeze în România”, a transmis Elena Udrea prin intermediul unei rețele de socializare.

Elena Udrea: „Eu am fost condamnată în 2018 la 6 ani de închisoare”

Fostul ministru Elena Udrea încă susține că s-a făcut un abuz și că 4 judecători ai ICCJ au încălcat atât Constituţia României cât şi Deciziile CCR și prin urmare, Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare .

„Dincolo de abuzul făcut de cei 4 judecători ai ICCJ în 7 aprilie care au încălcat atât Constituţia României cât şi Deciziile CCR nr. 685/2018 şi CJUE din 212.12.2021 şi au refuzat rejudecarea în condiţii de legalitate a dosarului Gala Bute, pe fondul problemei, prin sentinţă care trebuia să fie desfiinţate şi nu a fost, eu am fost condamnată în 2018 la 6 ani de închisoare pentru că „am cerut angajaţilor ministerului să găsească SOLUŢIILE LEGALE pentru MDRT să poată face publicitate brandului turistic al României în timpul Galei de Box, Campion pentru România”, organizată la Bucureşti în iulie 2010, (citat din Rechizitoriu).

În această Gală, campionul mondial la Box de la aceea dată, românul Lucian Bute, a câştigat prin K.O centură IBF. Gala Bute fiind cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România şi cu cea mai mare audienţă la toate categoriile, pe plan naţional şi internaţional, meciul lui Bute fiind retransmis de câteva ori chiar pe CNN, Euronews, Eurosport şi alte canale tv”, a mai transmis Elena Udrea.

Fostul ministru: „Eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie”

Fostul ministru susține că a vrut doar să promoveze pe bani europeni, brandul turistic al României la Gala Bute. De asemenea, Elena Udrea a spus că vrea să ceară să fie considerată nebună şi fără discernământ, pentru că doar un nebun şi-ar fi riscat libertatea entru a face ceva bun pentru ţară.

„Pentru că am vrut să promovăm pe bani europeni, brandul turistic al României la acest eveniment, şi am şi reușit, întâi Kovesi, apoi judecătorii sistemului ocult care conduceau şi Justiția până în anul 2020, Ionuţ Matei, Florentina Dragomir & Co, au decis că este un abuz în serviciu, şi mi-au dat 6 ani de închisoare cu executare!!

Ca urmare, văzând soluția din cazul lui Cămârzan? Vreau să cer şi eu să fiu considerată nebună şi fără discernământ, pentru că doar un nebun şi-ar fi riscat libertatea, cariera, ba chiar şi viaţa, dacă ne gândim la ce i se întâmpla lui Rudel Obreja, victima colaterală a acestui abuz, pentru a face ceva bun pentru ţară!

Nimeni până atunci şi nici de la Gală Bute încoace nu a mai reuşit să organizeze ceva măcar asemănător în România, sau nici nu a mai încercat, văzând ce mi s-a întâmplat mie.
Oamenii sănătoşi la minte, nu fac nimic, se bucura liniştiţi de funcţiile lor şi de privilegiile aferente, fără să realizeze ceva şi pentru ţara, dar sunt liberi şi fericiţi! În timp ce eu mă lupt pentru dreptul de a-mi întâlni copilul de 3 ani, în pușcărie”, a mai transmis Elena Udrea.

Comentarii
  • Nuți draga, daca vrei sa ataci cu lipsa ta de discernamant foloseste ca probe pozele alea facute in furou cand erai ministrul turismului….singura idee pe care ai avut-o pentru rejuvenarea acestui sector aflat in kolaps pe atunci. Niciun ministru sanatos la kap nu ar fi facut asa ceva. Acum, pentru ca o dai la comparatie cu individul care si-a macelarit bunica, iti spun ca ala nu a jefuit tara, nu s-a umplut cu banii tarii, nu a fugit din tara…e un nenorocit care si-a pierdut mintile. Dar tu…Nuti…ai dat interviuri peste tot cu isprava ta de ministru…
    Iar daca pretinzi ca nu ai discernamant poti fi decazuta din drepturile parintesti.

  • Sincer, Udrea trebuia condamnata, dar pentru ca a fost implicata in alte fapte (Bechtel, EADS, etc). Aici chiar nu are vina. De ce nu au fost nici macar aduse in fata instantei celelalte fapte? Pentru ca aduceau atingere unor interese foarte mari.
    La fel s-a intamplat si cu Nastase. A luat o condamare indoielnica. Indoielnica pentru ca i-au fost refuzate toate cererile prin care solocita sa prezinte dovezi in aparare. Pentru ce ar fi trebuit condamnat Nastase? Pentru privatizarile Sidex si Petromidia.

  • Blondino, ai furat din avuția publică şi meriți închisoare pe viață.
    Când bagi mâna în avuția publică îți pierzi drepturile.

  • Măriți sa stai acolo unde ești acum prea multe ai facut

  • Mai are și tupeu hoața asta care a furat cât a încăput etalandu-și poșete de zeci de mii de euro, iar copii sărmani și flămânzi plângeau, și dintre ei mureau fiind bolnavi de la atâta sărăcie și foame. Să plătească șmechera pentru faptele care o încriminează pe bună dreptate. Să i se confiște totul, să simtă și ea ce e sărăcia, foamea, mizeria… Iar fica ei sa știe ce mama hoață are, să nu dacă și ea că maică-sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *