Prima pagină » Cancan » Elena Udrea, la mare cu soțul și fiica sa. Cum a fost fotografiată fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, la mare cu soțul și fiica sa. Cum a fost fotografiată fosta blondă de la Cotroceni

30 iun. 2020, 07:00,
în Cancan

În weekendul trecut mai multe vedete au ales să petreacă pe litoralul românesc, unde a fost cald iar plajele au fost pline. Unele dintre vedete s-au distrat la club, alături de prieteni, în timp ce altele au ales să-și petreacă timpul alături de familie.

Printre vedetele care au ales să își petreacă vacanța alături de cei dragi se numără și Elena Udrea, care a avut parte de un weekend minunat alături de soțul și fiica sa pe litoralul românesc.

S-au relaxat pe litoralul românesc

La scurt timp, Alexandru Alexandrov, soțul Elenei, a postat o fotografie cu ea și fiica lor, Eva Maria, plimbându-se pe malul mării. Însă, descrierea fotografiei este una inedită.

„Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el – my little girl”, a scris Alexandrov pe rețeaua de socializare.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât fostul ministru al Turismului. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar, iar la sfârșitul anului 2019 acesta și-a extins afacerile și a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei rețele de renume internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *