Prima pagină » Actualitate » Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei ei! Ce i-a transmis fostul ministru
Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei ei! Ce i-a transmis fostul ministru

Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei ei! Ce i-a transmis fostul ministru

20 sept. 2023, 13:29,
BZI.ro, în Actualitate

Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Eva Maria. Eva a împlinit miercuri, 20 septembrie 2023, vârsta de 5 ani. Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu Eva Maria, iar reacțiile internauților au curs imediat, cu mii de like-uri și comentarii.

Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei ei

Fiica Elenei Udrea, Eva Maria, a împlinit vârsta de 5 ani și mama ei a ținut să-i transmită un mesaj emoționant în care i-a spus cât de mult o iubește.

„La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, fetita mea minunată! Îți doresc să fii sănătoasă, puternică și să rămâi plină de iubire în ciuda acestei grele încercări prin care trebuie să treci și pe care mă rog să o depășești cu bine. Fii fericită, pentru că tu ești cea mai frumoasă fetiță din Univers, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că te-a adus în viața mea, pe care o faci să strălucească de 5 ani“, i-a transmis Elena Udrea.

Fostul ministru i-a transmis fiicei sale că o va iubi mereu, indiferent cât va fi de departe de ea.

„Nu există destule cuvinte și nici destul timp să îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături, dar fiecare gând al meu este la tine. Oricât de departe aș fi, să știi mereu că te iubesc cel mai mult pe lumea asta”, a mai scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie cu Eva Maria, iar reacțiile internauților au curs imediat, cu mii de like-uri și comentarii.

Elena Udrea e nevoită să stea departe de fiica ei din cauza condamnării la închisoare. Fostul ministru al Turismului trăiește cu regretul că a avut încredere în justiția română și că din această cauză fiica ei e nevoită să plângă în fiecare seară de dorul mamei.

„Pentru că am decis să vin în România și să mă încred în ”justiție”, zac în pușcărie… iar copilul meu crește, de un an, fără mamă. Fetița mea de patru ani se trezește în fiecare noapte și plânge: ”Îmi e dor de mami și o vreau pe mami!”, iar eu mă simt atât de vinovată față de ea pentru prostia de a crede ca puterea ”Statului Paralel” a dispărut”, a declarat Elena Udrea.

Cum se descurcă Adrian Alexandrov cu fetița lui și a Elenei Udrea

Alexandru Alexandrov a oferit, în urmă cu puțin timp, singurului interviu in care a vorbit despre permisia Elenei Udrea. Astfel că, omul de afaceri a vorbit despre relația pe care o are cu fetița lui și a fostului politician.

În acest fel, pe lângă lipsa pe care micuța o simte față de cea care i-a dat viață, Adrian Alexandrov a mărturisit că uneori îi este greu să îi țină fiicei sale loc și de mamă, dar și de tată.

„La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri «Unde e mama, de ce nu vine?» Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate”, a mai precizat omul de afaceri.

Acum, Elena Udrea a transmis un mesaj emoționant de ziua fiicei ei, Eva Maria.

Comentarii
  • lacrimi tardive…muma-sa o recidivista o furat din visteria tarii de la gura copiilor necajiti ai tarii sa nu ajunga si fiesa o infractoare…ca aschia nu sare departe de trunchi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *