Prima pagină » National » Elena Udrea a început să plângă în sala de judecată! „Vă rog, copilul meu. Vreau să-mi văd familia”

Elena Udrea a început să plângă în sala de judecată! „Vă rog, copilul meu. Vreau să-mi văd familia”

02 iun. 2022, 10:25, 2 ,
BZI.ro, în National

Elena Udrea s-a prezentat în fața magistraților bulgari într-un nou termen al procesului de extrădare. Fostul ministru al Turismului a izbucnit în lacrimi atunci când judecătorii au anunțat-o că va sta în continuare în arest.

Ea le-a cerut acestora să o lase să-și vadă copilul.

Elena Udrea a început să plângă în fața instanței

Elena Udrea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în sala de judecată, după ce magistrații din Bulgaria au decis să o țină în continuare în arest, până la următorul termen din cadrul procesului, stabilit pe 8 iunie.

Fostul politician i-a rugat pe judecători să dispună o măsură prin care să i se poată acorda dreptul de a-și vedea fetița.

Mai mult, blondina i-a asigurat pe aceștia că nu există riscul de a părăsi țara, pentru că în prezent este cel mai sigur loc pentru ea:

„Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria, pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest.”, a declarat Elena Udrea în fața instanței, potrivit antena3.ro.

„Este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze.”

Când a ajuns în sala de judecată, Elena Udrea a ținut să-și reia declarațiile referitoare la situația în care se află, din punct de vedere legal.

Fostul ministru al Turismului a adus în discuție și ceea ce i s-a întâmplat în 2018, când a fost arestată în Costa Rica: „În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit.”, a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea rămâne în arest în Bulgaria

Magistrații bulgari au amânat pronunțarea unei decizii privind extrădarea pentru 8 iunie. Decizia a fost luată de judecătorii din Bulgaria, la finalul unui nou termen, în care Elena Udrea a început să plângă şi le-a cerut magistraţilor să o lase să îşi vadă fetiţa.

Elena Udrea a declarat, miercuri, după ce a fost audiată de magistrații bulgari, că „justiția din România are probleme grave care ar trebui remediate” și a susținut că acesta este motivul pentru care „în toate țările din Europa” solicitările românești sunt respinse.

Fostul ministru al Turismului a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Dosarul “Gala Bute” a ajuns la instanţa supremă în aprilie 2015, faptele fiind de luare sau dare de mită, abuz în serviciu, complicitate la luare de mită, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Comentarii
  • si zecile de milioane de euro furate noi cand le vedem ?

  • Cand ai bagat mana in sac pana la fund ai luat clar decizia de a fi departe de familie. Riscul reculului. Cunosc persoane care de buna voie au renuntat la viata de familie pt un ban cinstit…. pentru unul necinstit la racoare!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *