Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi, a atras toate privirile într-o rochie mini. Cât costă creația Versace

Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi, a atras toate privirile într-o rochie mini. Cât costă creația Versace

17 oct. 2023, 14:52,
în Radio

Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi, a atras toate privirile într-o rochie mini de culoare roșie, articolul vestimentar purtând semnătura Versace. Cei doi au dat o petrecere duminică seara, la care au participat membri ai familiei și prieteni apropiați. Ianis Hagi și-a cunoscut iubita în urmă cu câțiva ani, pe când juca la FC Viitorul, echipa tatălui său.

Ianis Hagi și Elena Tănase sunt un cuplu discret. Jucătorul de fotbal a postat prima fotografie cu Elena pe Instagram în noiembrie 2022. Perechea s-a logodit anul acesta, la Paris. Tot în mediul online, sportivul a publicat mai multe imagini surprinse în momentul cererii. Elena Tănase a fost cerută în căsătorie într-un decor romantic, pe o terasă cu priveliștea către Turnul Eiffel, înconjurată de flori albe, potrivit Unica.ro.

Elena Tănase, logodnica lui Ianis Hagi, a atras toate privirile într-o rochie mini

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu de mai mulți ani și s-au logodit în vara anului acesta. La doar o zi după meciul dintre România și Andorra, de duminică, 15 octombrie, Ianis și Elena și-au sărbătorit logodna alături de familie și prieteni, la Constanța. La petrecerea care a avut loc luni, 16 octombrie, logodnica lui Ianis a purtat o rochie roșie Versace, purtată în trecut și de Kylie Jenner.

La câteva luni de la cererea romantică de la Paris, Ianis Hagi și Elena Tănase și-au sărbătorit logodna la Constanța, înconjurați de familie și prieteni. La petrecere, logodnica lui Ianis a purtat o rochie mini roșie, cu mânecă lungă și corset, creație a brandului Versace. În prezent, pe site-ul Farfetch, rochia este redusă de la prețul de 3.027 de euro (15.037 lei) la 1.517 de euro (7.517 lei).

În septembrie 2022, Kylie Jenner a purtat aceeași rochie roșie Versace în platoul emisiunii „Late Show”, găzduită de James Corden, în care a fost invitată alături de mama ei, Kris Jenner.

Cine este Elena Tănase

Ianis Hagi și Elena Tănase s-ar fi cunoscut pe când fotbalistul juca la FC Viitorul, actuala Farul Constanța. Elena este de origine aromână, asemenea sportivului, și a urmat Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Tatăl tinerei este Dimciu-Palavoti Tănase, om de afaceri care activează în construcții și agricultură.

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îți dorești ca, la un moment dat, să ai familie, să te căsătorești, să ai copii, să știi că toată familia depinde de tine. Cu siguranță îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit, știi asta”, declara Ianis Hagi, în februarie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *