Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena și Ianis Hagi își petrec luna de miere într-o destinație de vis. Unde au ales să plece cei doi în prima vacanță în calitate de soț și soție

Elena și Ianis Hagi își petrec luna de miere într-o destinație de vis. Unde au ales să plece cei doi în prima vacanță în calitate de soț și soție

03 aug. 2024, 18:00,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Sunt tineri, frumoși, și se bucură de prima lor vacanță în calitate de soț și soție. Elena și Ianis Hagi nu au plecat imediat după nuntă în luna de miere, pentru că aveau de pus la punct unele situații profesionale. Acum însă, cei doi îndrăgostiți se bucură de momente magice într-o destinație de vis.

Elena și Ianis Hagi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu pe data de 14 iulie 2024. Evenimentul care a ieșit exact așa cum mirii au visat a avut loc la Palatul Știrbey. La acel moment, când au fost întrebați unde vor pleca în luna de miere, cei doi îndrăgostiți spuneau că nu și-au făcut încă planuri pentru că mai aveau de rezolvat unele lucruri ce țineau de viața profesională.

Unde își petrec luna de miere Elena și Ianis Hagi

Elena și Ianis Hagi se bucură de prima vacanță în calitate de soț și soție în Capri. Soția lui Ianis Hagi a fost cea care a făcut publice pe pagina personală de socializare imagini din destinația de vis.

„Luna de miere.”, a scris Elena Hagi în descierea fotografiilor.

În cadrele făcute publice în mediul online, cei doi tineri căsătoriți s-au fotografiat în ipostaze romantice, iar fericirea li se poate citi cu siguranță pe față.

Insula Capri din Italia este descrisă ca fiind una dintre cele mai romantice destinații din Marea Mediterană, iar cuplurile din întreaga lume vin aici pentru a-și sărbători nunta, luna de miere exotică sau o aniversare importantă.

Locul unde cei doi îndrăgostiți își petrec luna de miere este o combinație de frumusețe pitorească, minuni ale arheologiei, arhitecturii și naturii, unde în aer se simte un miros puternic de flori de portocal.

Ianis Hagi a dezvăluit cum a fost aleasă melodia pe care au dansat valsul mirilor

La scurt timp după ce au devenit soț și soție, și au dansat și primul dans de când și-au schimbat statutul, Ianis Hagi și frumoasa lui soție au vorbit despre momentul emoționant.

Jucătorul de fotbal a dezvăluit că soția lui a fost cea care a ales melodia pentru valsul mirilor, iar el a fost de acord.

„A fost foarte emoționant (nr. dansul mirilor) Elena a ales melodia, eu am fost de acord. Am insistat sa avem artiștii pe care i-am urmărit de mici copii,alături de care am crescut. Ca de fiecare data suntem pe aceeași pagina și a fost un moment romantic, dar și emoționant Într-adevăr, cred că fiecare moment este unic, nu am mai trecut prin așa ceva. Ne-a plăcut fiecare secundă, fiecare moment. De la sunetul alarmei de dimineață până la ultimul fluier”, a spus Ianis Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024