Prima pagină » Cultural » Elena Merișoreanu, replică acidă după ce a fost făcută praf de o colegă. „Nu are familie, a lăsat-o bărbatul”

Elena Merișoreanu, replică acidă după ce a fost făcută praf de o colegă. „Nu are familie, a lăsat-o bărbatul”

22 oct. 2024, 11:38,
Cezar Bulgaru în Cultural

Elena Merișoreanu a oferit o replică acidă după ce a fost făcută praf de o colegă. Artista a reacționat ferm după ce o colegă de breaslă a criticat-o dur.

Interpreta de muzică populară a decis să își exprime punctul de vedere, afirmând clar că nu are niciun motiv de invidie față de aceasta.

Elena Merișoreanu, replică acidă după ce a fost făcută praf de o colegă

Elena Merișoreanu a fost acuzată de invidie față de o colegă de breaslă și de comportament neadecvat. În răspunsul său, artista a clarificat situația, dar a refuzat să dezvăluie identitatea persoanei implicate.

„Mi-au zis colegii mei de breaslă, m-au sunat și mi-au zis că bine mi-a făcut, că bag în seamă oameni care n-au nimic în comun cu muzica.

Faptul că ea a zis că să îmi văd de treabă, că sunt invidioasă pe ea, că ea e tânără. Ai 47 de ani, care tinerețe? A fost și ea două săptămâni la o orchestră de lângă Pitești și au dat-o afară. Eu am stat 38 de ani la Rapsodia. Știi cum e, trebuie să întorc capul când te latră un dulău, nu un cățel. Vorba lui Iona Bogza, că tot m-a sunat.

Nu am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea, are cântece câte degete am eu la o mână. Nu are familie, nu are copii, nu are bărbat, bărbatul a lăsat-o. Așa că nu am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea, din niciun punct de vedere. Am o familie extraordinară, am 4 nepoți, un strănepot, fetele sunt la casa lor, am un bărbat cu o căsătorie de peste 50 de ani neîntreruptă, cu bune, cu rele, că toate se întâmplă într-o familie.

Eu respect pe toată lumea, dacă alții nu mă respectă, e problema lor. 38 de ani într-un ansamblu e muncă grea, despre ce vorbim. Știi cum e, pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. Ferește-mă Doamne de prieteni, că de dușmani mă feresc eu”, a precizat Elena Merișoreanu, pentru Wowbiz.ro.

Ce a pățit Elena Merișoreanu din cauza pastilelor de slăbit

Elena Merișoreanu a relatat că a fost foarte aproape de moarte din cauza unor probleme serioase de sănătate, provocate de o încercare de a slăbi cu ajutorul pastilelor. Cântăreața de muzică populară avertizează pe toată lumea să evite medicamentele sau suplimentele care promit rezultate spectaculoase în ceea ce privește pierderea în greutate.

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară, a dezvăluit că a fost foarte aproape de a-și pierde viața din cauza pastilelor de slăbit. Artista a început să se simtă din ce în ce mai rău după ce a început să consume medicamentele pe care o prietenă i le-a trimis din Statele Unite.

Artista a mărturisit că a ales să ia pastile de slăbit după ce a fost impresionată de o fotografie a unei prietene din Statele Unite, care a reușit să piardă 22 de kilograme grație acestor medicamente.

Cine este Elena Merișoreanu

Elena Merișoreanu este o cunoscută cântăreață de muzică populară din România, cu o carieră de succes ce se întinde pe mai multe decenii. Născută pe 23 aprilie 1946 în comuna Văcărești, județul Buzău, a devenit celebră în anii ’70 și ’80, fiind apreciată pentru interpretarea unor melodii tradiționale românești.

De-a lungul carierei sale, Elena Merișoreanu a lansat numeroase albume și a colaborat cu diferite ansambluri folclorice.

Este cunoscută nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru energia și personalitatea sa carismatică pe scenă. De asemenea, a fost implicată în promovarea culturii și tradițiilor românești prin muzica sa.

Pe lângă activitatea sa artistică, Elena Merișoreanu a fost adesea subiect de interes în mass-media, datorită declarațiilor sale deschise și a stilului de viață.

De curând, Elena Merișoreanu a oferit o replică acidă după ce a fost făcută praf de o colegă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`