Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Merișoreanu, momentul adevărului. Ce operații estetice și-a făcut

Elena Merișoreanu, momentul adevărului. Ce operații estetice și-a făcut

29 ian. 2021, 19:59,
Antonia Ceausu în Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu a fost invitată într-o emisiune de televiziune unde a vorbit fără rețineri despre operațiile estetice la care a apelat. Aceasta consideră că o femeie asumată ar trebui mereu să le spună urmăritorilor săi ce modificări și-a făcut la nivelul feței.

Cântăreața de muzică populară este una dintre cele mai iubite interprete din România. Totuși, în ciuda numeroaselor aprecieri pe care le primește, nu a scăpat de criticile dure aduse la adresa intervențiilor estetice pe care și le-a făcut. Artista și-a asumat toate modificările pe care și le-a făcut și nu a ezitat să vorbească deschis. Știind că imaginea este foarte importantă, Elena Merișoreanu nu dă înapoi când vine vorba să își îmbunătățească fizicul.

Care sunt intervențiile estetice la care a apelat Elena Merișoreanu

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că de curând a ajuns pe mâna medicului estetician. Elena Merișoreanu a afirmat că și-a introdus acid hialuronic în zona frunții și a gurii din dorința de a corecta amprenta pe care trecerea anilor și-o lasă asupra chipului.

De teama de a nu-și modifica fizionomia, artista a declarat că niciodată nu ar exagera cu operațiile sau intervențiile estetice.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinereu, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public. Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Artista se confruntă și cu probleme de sănătate care necesită intervenții chirurgicale

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă. Aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale dificilă.

Interpreta a fost diagnosticată cu artroză. Prima intervenție chirurgicală suferită a fost efectuată la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din București. Chiar dacă totul părea că se îndreaptă spre o direcție bună, se pare că durerile au revenit iar artista va fi supusă unei noi intrevenții.

„Luna viitoare mă duc să mă operez. E păcat sa suport dureri când am atâtea posibilitați. Cel mai greu e recuperarea. Trebuie să nu pășești pe picior. Vreo 3 luni de zile trebuie să fac gimnastică, recuperare. Am amânat, dar acum nu mai. M-a afectat că am cântat toată viața pe tocuri. Aveam și matineu și seara, cu pantofii în picioare și nu îi mai dădeam jos până nu se termina spectacolul. Am fost atât de drastică cu mine, să fiu aranjată, că publicul de asta plătea! ”, a spus Elena Merișoreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *