Prima pagină » Cultural » Elena Merișoreanu l-a criticat aspru pe Marius Elisei. Nici Petre Roman n-a scăpat

Elena Merișoreanu l-a criticat aspru pe Marius Elisei. Nici Petre Roman n-a scăpat

14 mart. 2024, 09:01,
BZI.ro, în Cultural

Elena Merișoreanu l-a criticat dur atât pe Marius Elisei, cât și pe Petre Roman pentru că nu au participat la înmormântarea Mioarei Roman, femeia cu care fostul premier a fost căsătorit timp de 34 de ani.

Artista și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, nu a condus-o pe Mioara Roman pe ultimul drum și nu și-a luat rămas-bun de la ea.

Mioara Roman s-a stins din viață în data de 23 februarie

Fosta jurnalistă a fost însoțită pe ultimul său drum de fiicele sale, Oana și Catinca, precum și de nepoata ei, Isabela.

Deși la ceremonia funerară au participat mulți oameni, Marius Elisei, fostul ginere al Mioarei Roman, nu s-a numărat printre aceștia. El nu a fost prezent alături de Oana Roman sau de fiica lor, Isabela, care a fost profund afectată de pierderea bunicii sale.

După ce absența lui Marius Elisei de la înmormântare a stârnit întrebări, Elena Merișoreanu a reacționat vehement la adresa sa.

Elena Merișoreanu l-a criticat aspru pe Marius Elisei

Interpreta de muzică populară a criticat comportamentul lui Marius, afirmând că ar fi fost potrivit ca el să participe la înmormântarea Mioarei Roman, deoarece fosta jurnalistă a vorbit întotdeauna cu mult respect despre el.

De asemenea, Elena Merișoreanu consideră că Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, suferă enorm din cauza absenței tatălui său în această perioadă.

„Să-i fie rușine. Mioara Roman vorbea frumos de el, încă de când s-a căsătorit Oana cu el. Nu se poate așa ceva! Trebuia să se ducă, în memoria ei. Dar și pentru că are fetița asta scumpă cu Oana. E un copil foarte inteligent. Eu când am vorbit cu ea, mi-a spus că ‘tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi’. Îți dai seama că e copil și are și ea traume… Urât din partea lui.

Nu mă așteptam. Și eu m-am întrebat…”,  a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

Ce a spus artista despre Petre Roman

Elena Merișoreanu a menționat și despre Petre Roman, partenerul cu care Mioara Roman a fost căsătorită timp de peste 30 de ani și cu care are o fiică, pe Oana. Interpreta de muzică populară a subliniat că a observat absența fostului prim-ministru la înmormântarea fostei sale soții.

De asemenea, artista de muzică populară a comentat despre aranjamentul floral pe care Petre Roman l-a adus la priveghiul Mioarei Roman, exprimându-și opinia că ar fi fost mai adecvat să aducă o coroană funerară în loc de un buchet de flori.

„Dar Petre Roman, ați văzut ce a făcut? A venit cu niște flori, în loc să aducă o coroană. Și alții, la fel. Eu nu am ajuns pentru că nu eram în București”,  a mai declarat Elena Merișoreanu.

După tragicul eveniment care a avut loc în urmă cu mai bine de două săptămâni, Elena Merișoreanu l-a criticat aspru pe Marius Elisei pentru comportamentul avut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *