Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Merișoreanu, investiție costisitoare pentru nepoți. Artista a cumpărat un apartament de lux în Capitală

Elena Merișoreanu, investiție costisitoare pentru nepoți. Artista a cumpărat un apartament de lux în Capitală

28 oct. 2022, 10:53,
în Radio

Recent, Elena Merișoreanu a dezvăluit că a făcut o investiție costisitoare pentru unul dintre nepoți, cumpărându-i un apartament în Capitală. Artista are două fete care i-au dăruit patru nepoți, pe care îi răsfață cât poate de mult. Astfel, mare parte din pensia Elenei Merișoreanu se duce pe cadouri făcute copiilor celor două fiice.

Elena Merişoreanu este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste de muzică populară din România, iar situaţia ei financiară este una foarte bună. Astfel, pe lângă evenimentele la care participă, artista are o pensie frumușică dar mai primește bani și de la Uniunea Compozitorilor și, respectiv, CREDIDAM. Astfel, ea nu se zgârcește de la a le satisface toate poftele nepoților săi.

Elena Merișoreanu, investiție costisitoare pentru nepoți

Așadar, cântăreaţa de muzică populară a recunoscut cu sinceritate că o mare parte din banii săi se duc la nepoţii ei. Mai mult chiar, unuia dintre ei i-a cumpărat un apartament chiar în buricul Capitalei, ceea ce înseamnă că a costat foarte mult. Totuși, chiar dacă nu este de acord cu cheltuielile lor pe haine, artista spune că tot îi ajută cu bani când apelează la ea.

„Pentru ce muncesc? Să le dau și nepoţilor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâinea. Dar tot mai zice: «mamaie, așa ceva…».

Da, lucrează și cealaltă nepoată, dar niciodată nu e suficient având în vedere că dau 5.000 de lei pe o pereche de adidași. Că i-am și zis: «mai dă-i dracului, ce dai atâta pe ei? Păi se poate?!». Eu mă cert cu ei și nu-mi mai spune. Dar, eu mă uit pe ăla când îi aduce. Când văd cât dau pe ei, înnebunesc. Dar îi ajut, de ce să nu recunosc”, a declarat Elena Merişoreanu.

Elena Merișoreanu este o fană a intervențiilor estetice

Artista populară pune mare preț pe aspectul fizic, și aceasta deoarece este mai tot timpul în lumina reflectoarelor. Elena Merișoreanu își dorește să arate bine și apelează la medicul estetician fără rețineri. Astfel, ea a povestit că recent și-a făcut un lifting facial cu fire resorbabile, o intervenție nechirurgicală și nedureroasă.

„A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut”, a spus Elena Merișoreanu.

Cu toate acestea, cântăreața de muzică populară a spus că nu are operații estetice, însă a apelat de mai multe ori la injecțiile cu botox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *