Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicilor. Cântăreața are nevoie de operație

Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicilor. Cântăreața are nevoie de operație

13 mai 2022, 20:15,
în Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe mâna medicilor. După ce s-a operat la unul dintre picioare în urmă cu ceva timp, acum interpreta se va afla din nou pe masa de operații. Este vorba tot despre o intervenție la picior, dar la celălalt de această dată. Ce a mărturisit Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Elena Merișoreanu se operează la celălalt picior. Pentru ca intervenția să decurgă așa cum trebuie, medicul i-a recomandat să slăbească, motiv pentru care trebuie să țină o dietă alimentară bine pusă la punct. Din spusele acesteia, cartilajul de la genunchi nu prea mai este și de aceea este necesară intervenția.

Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicilor

Elena Merișoreanu este nevoită să țină o dietă alimentară bine pusă la punct, pentru a face o intervenție la picior. Medicul i-a recomandat interpretei să slăbească în jur 15 kilograme, dar nu s-a apucat încă dietă. Aceasta spune că dorește să nu o mai doară piciorul și să nu se mai forțeze.

„Nu știu dacă e așa drastică. Încerc și eu, pentru că sunt obligată! Urmează să mă operez la picior, iar medicul mi-a spus să slăbesc. Cartilajul de la genunchi nu prea mai este, așa că trebuie să țin o dietă. Am de slăbit vreo 15 kg. Sper că voi reuși, nu știu. Trebuie să renunț la grăsimi, la făinoase, la fructele care au zaharoase. Dieta este complexă, are cam de toate. Încerc să fac față provocării respective. Încă nu am început dieta, sper să pot să o țin. Totul pornește de la creier, dacă îți impui ceva. Eu sunt o persoană foarte puternică, iar atunci când îmi pun în gând ceva, să știi că realizez”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Antena Stars.

Recuperarea durează în jur de trei luni

De asemenea, interpreta de muzică populară a mărturisit că nu operația este grea, ci recuperarea. Recuperarea durează în jur de trei luni și nu are voie să calce deloc în picior.

„Să te plimbi, dar numai cu cârja sau cu cadrul. Pui piciorul jos a doua zi după cete operează, dar nu te lași în el, trebuie să mergi cu cadrul. M-am refăcut destul de repede, chiar înainte de trei luni am pus piciorul jos, la celălalt la care am fost operată. Sunt foarte bine. Vreau să merg bine. Să nu mă doară, să nu mă forțez, dar sper să fie bine”, a mai spus aceasta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024