Prima pagină » Cancan ultimă oră » Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre căsnicie și infidelitatea soțului ei

Elena Merișoreanu, detalii neștiute despre căsnicie și infidelitatea soțului ei

05 iun. 2022, 13:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru au un mariaj de aproape 50 de ani, iar căsnicia lor a fost presărată cu bune și cu rele.

Interpreta de muzică populară vorbește foarte frumos despre bărbatul care i-a fost alături aproape cinci decenii, soțul ei fiind cel care a ținut casa și căruia nu poate să îi reproșeze absolut nimic.

Totuși, în cei aproape 50 de ani de căsnicie, cuplul format din Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru s-a confruntat și cu un episod nu tocmai plăcut. În urmă cu câteva săptămâni, interpreta de muzică populară a vorbit despre infidelitatea din tinerețe a soțului ei, dar și despre cum a amenințat-o pe amanta de la momentul respectiv.

Elena Merișoreanu, detalii despre infidelitatea soțului ei

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru se bucură de o frumoasă poveste de dragoste, iar unul dintre ingredientele secrete pare să fi fost înțelepciune. Celebra interpretă de muzică populară are doar cuvinte de laudă cu privire la soțul ei.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară spune că și dacă s-ar naște a doua oară, tot pe Viorel ar vrea să îl ia de soț și să ăi fie alături toată viață. Totuși, în trecut a existat un episod care nu a fost tocmai pe placul artistei așa cum ar fi normal pentru orice femeie. Vedeta a vorbit în trecut despre infidelitatea soțului ei. La acel moment, artista l-a iertat, iar „securea războiului” a fost de mult timp îngropată.

„ Eu am o relație foarte lungă, aproape 50 de ani de căsătorie, fără întrerupere, cu bune cu rele(…) Mama mi-a dat atât de frumoase sfaturi, când am fost la o cumpănă, m-am dus revoltată la mama, i-am spus ‘Eu divorțez. Divorțezi, ai doi copii!

Găsești fericirea ta, dar pentru copii ce faci? Cresc, fiind și fete, trebuie să aibă și ele o protecție(…) Iau un cuțitaș și mă duc: Ascultă, păi eu te-am considerat sora mea și prietenă, și tu trăiai cu bărbatul meu. Și știu tot. Uite, în vitrină, acolo, ai scos paharele de cristal, ai făcut cutare. Că eu am văzut modificări în casă. Te tai, te bagă soră-mea în sac și te arunc pe gârlă”, a povestit Elena Merișoreanu, în urmă cu câteva săptămâni.

Jurnaliștii au discutat cu Elena Merișoreanu și au vorbit despre momentul infidelității soțului ei, iar artista a mărturisit că episodul s-a petrecut demult, în tinerețe.

Elena Merișoreanu și Viorel Croitoru, un mariaj de aproape cinci decenii

Artista ne-a dezvăluit că bărbatul pe care l-a ales în urmă cu aproape 50 de ani, i-a fost alături în fiecare zi și a fost soțul perfect, căruia nu are ce să îi reproșeze. Mai mult decât atât, Elena Merișoreanu spune că și dacă ar fi să se nască a doua oară și să se căsătorească a doua oară tot pe Viorel l-ar alege.

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră.

Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici.

Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a povestit Elena Merișoreanu.

În ce relație a rămas Elena Merișoreanu cu fosta amantă a soțului ei

Celebra interpretă de muzică populară nu i-a reproșat niciodată soțului ei nimic cu privire la infidelitatea din trecut, iar în ceea ce o privește pe femeia care a intervenit în căsnicia lor în urmă cu zeci de ani, Elena Merișoreanu spune că au rămas totuși prietene.

„Eu am rămas prietenă cu acea fostă colegă a mea și astăzi eu nu i-am reproșat soțului nimic pentru că nu am avut niciun motiv să îi reproșez pentru că el a fost un om perfect în căsnicie”, a mărturisit Elena Merișoreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *