Prima pagină » Radio » Actualitate » Elena Merișoreanu, de urgență la spital pentru operație. Recuperarea artistei va fi de lungă durată

Elena Merișoreanu, de urgență la spital pentru operație. Recuperarea artistei va fi de lungă durată

15 dec. 2022, 11:36,
BZI.ro, în Radio

Artista populară Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital pentru o operație la genunchi, astfel că nu va putea merge o perioadă lungă. Interpreta se simțea din ce în ce mai rău iar durerile de picior deveniseră aproape insuportabile. După intervenția chirurgicală, pentru Elena Merișoreanu va urma o recuperare destul de anevoioasă.

Elena Merișoreanu, în vârstă de aproape 75 ani, este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară. Originară din județul Hunedoara, visa de mică să devină celebră, fiind fascinată de muzica populară. Artista a început să cânte de la 3 ani și s-a făcut cunoscută prin colaborările cu marii interpreți de muzică populară și lăutărească. Talentul artistic l-a moștenit din familie, tatăl Elenei Merișoreanu cântând la fluier, iar mama și sora cântăreței cântau de asemenea la petrecerile familiei.

Elena Merișoreanu, de urgență la spital pentru operație

Elena Merișoreanu trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale din cauza bolii care nu îi dă pace. Artista se confruntă de mult timp cu probleme de sănătate, iar acum acestea s-au agravat. Interpreta trebuie să se opereze urgent, pentru că nu mai suportă durerile și vrea să aibă o viață normală.

Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la spital, în această dimineață. Vedeta se simte din ce în ce mai rău și durerile de picior sunt tot mai mari, motiv pentru care a ajuns de urgență la spital. Artista nu a mai rezistat și a mers la medic, unde va primi îngrijiri speciale.

Elena Merișoreanu nu a mai putut să stea în picioare din cauza durerilor de genunchi și a decis să facă analizele speciale, pentru a se pregati de operație. Nu a mai apucat, însă, să primească rezultatele, pentru că a ajuns deja sub supravegherea medicilor. După ce a ajuns de urgență la spital, a făcut ultimele investigații, iar acum se pregătește de operație.

Pe Elena Merișoreanu o așteaptă o recuperare lungă

Operația va fi una destul de ușoară, fără riscuri prea mari, dar recuperarea va fi una de mare durată, chiar de câteva luni. Mai mult, cântăreața nu va putea să se mai deplaseze singură, ci numai cu ajutorul unui cadru special. Vedeta nu se teme de intervenții, pentru că a mai trecut printr-una chiar de curând.

În urmă cu aproximativ două luni, Elena Merișoreanu a mai suferit o intervenție chirurgicală. Mai exact, ajunsă la această vârstă, artista a simțit că trebuie să facă ceva îmbunătățiri, motiv pentru care a recurs la lifting facial, al cărui preț pornește de la suma de 4.000 de euro. Așa nu s-a uitat la bani, pentru că vrea să aibă o imagine impecabilă, de dragul fanilor ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *