Prima pagină » Cultural » Elena Merișoreanu a avut o relație cu Gheorghe Turda pe vremea când era tânără. Artistul i-a transmis un mesaj dur fostei iubite

Elena Merișoreanu a avut o relație cu Gheorghe Turda pe vremea când era tânără. Artistul i-a transmis un mesaj dur fostei iubite

16 feb. 2023, 10:14,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu că Elena Merișoreanu a avut o relație cu Gheorghe Turda pe vremea când era tânără. Cei doi artiști au trăit o frumoasă și discretă poveste de dragoste și au fost la un pas să se căsătorească. De idila lor s-a aflat abia acum, iar declarațiilor acestora au declanșat un val de controverse în lumea artistică românească. Recent, Gheorghe Turda i-a transmis un mesaj dur fostei iubite.

Elena Merișoreanu a avut o relație cu Gheorghe Turda pe vremea când era tânără

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Artista are o carieră artistică impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Aceasta a fost mereu discretă cu viața privată, însă recent a ieșit la iveală un adevăr surprinzător. Elena Merișoreanu s-a iubit cu mulți ani în urmă cu nimeni altul decât colegul ei de breaslă, Gheorghe Turda. Cei doi au ținut secretă relația lor, însă abia acum s-a aflat că au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au fost a un pas de căsătorie.

,,Îmi plăcea mult de tot de ea, era femeia perfectă, din toate punctele de vedere, avea un păr superb, era ardeleancă, mă cucerise. Eu eram pe atunci student la Cluj, la Conservator, eram colegi la Rapsodia Română, ce amintiri frumoase avem din turneele din țară! A fost însă o iubire curată. Nu mi-am permis să îi cer ceva. Pe atunci, nu îndrăzneai să îi ceri ceva unei femei, înainte de nuntă. Eram copil crescut la țară, cum era să afle mama că mi-am făcut alte plăceri, înainte de nuntă? Am avut cu Elena doar o prietenie curată, o dragoste curată. Am fost și la un pas de nuntă, adică eram pe punctul de a ne hotărî dacă ne luăm.”, a declarat Gheorghe Turda.

La rândul ei, Elena Merișoreanu a recunoscut că s-a iubit în tinerețe cu colegul ei de breaslă și chiar au avut gânduri de căsătorie.

„Eram prieteni, da, am fost la un pas să ne și căsătorim, am fost colegă cu el, la Rapsodia Română. E un coleg extraordinar, am rămas în relații bune”, a spus Elena Merișoreanu.

Recent, Gheorghe Turda a reacțioant dur după ce a fost deranjat de câteva afirmații ale fostei sale iubite. Cântărețul de muzică populară a precizat că el a fost cel care nu a dorit să se căsătorească cu Elena Merișoreanu și i-a transmis acesteia că ar fi mai bine să nu mai vorbească despre idila lor din trecut.

Și îndrăgita interpretă de folclor Matilda Pascal Cojocărița a avut parte de multe provocări în viața amoroasă. Aceasta are în prezent o căsnicie fericită și se mândrește cu copiii săi.

Ce mesaj i-a transmis artistul fostei sale iubite

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu și-au adresat câteva replici, unele dure în privința relației de dragoste pe care au avut-o. Cântărețul de muzică populară a fost deranjat de atitudinea fostei sale iubite și a reacționat imediat. Acesta a precizat că încearcă să o ierte pe Elena Merișoreanu și nu va mai da importanță declarațiilor acesteia. Mai mult, Gheorghe Turda a dat de înțeles că s-a despărțit de artistă pentru că aceasta era nehotărâtă și avea și alte relații.

,,Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul. (…)

Caracterul ei de origine nu și-l dezminte! Eu îi respect familia și îi dau un sfat sincer: ‘Să nu se erijeze în atotștiutoarea, că le știe ea pe toate! Așa că, Elena, te-am iertat! Să fii iubită și sănătoasă! M-am gândit și am hotărât! Mai bine iert!”, a declarat acesta.

Elena Merișoreanu și Gheorghe au avut o relație de dragoste în tinerețe, dar abia acum s-a aflat de idila lor. Cei doi și-au adresat replici dure în spațiul public, iar tensiunile dintre aceștia sunt departe de a se încheia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *