Prima pagină » Actualitate » Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață

Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață

05 sept. 2024, 08:18,
în Actualitate

Îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii, la spital. Cântăreața a spus că s-a infectat cu Covid, iar starea sa de sănătate nu este cea mai bună în aceste clipe. Cum se simte acum artista.

Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii!

Elena Merișoreanu s-a infectat cu Covid. Artista a ajuns la spital după ce a crezut că e vorba despre o simplă răceală provocată de aerul condiționat.

„Am fost plecată din București și na, știi că în mașină și chiar și în casă nu poți să stai fără aer condiționat. Mă durea capul, amețeam, simțeam ceva, că nu pot să înghit. Când am văzut că am făcut temperatură, fata a zis: ‘nu, mergem la spital’. Și am mers la dus la spital, mi-am făcut toate analizele, am stat acolo într-un birou, am o prietenă care e doctoriță și să fac și sânge și mi-au luat și din gât, din nas, și s-a confirmar că e Covid”, a declarat Elena Merișorenu.

Îndrăgita artistă a decis să continue tratamentul acasă, de teamă să nu se îmbolnăvească mai rău, după ce a văzut ce se întâmplă în spitale. Vedeta a amintit și de decesul tatăl lui Cătălin Măruță, care a pierit după ce s-a infectat cu Covid.

„Nu am rămas la spital că mi-e frică și o să vină acasă să îmi facă perfuzii. Chiar mi-e frică. Am văzut că în ultimul timp s-au întâmplat foarte multe în spitale, a murit atâta lume, chiar și niște fete tinere pe care le știam, a murit și tatăl lui Măruță și am zis nu, nu, nu”, a menționat cântăreața.

Artista a adăugat că a făcut toate analizele și testul PCR la spital și după aceea am plecat acasă.

„Așa se zice acum, orice răceală cică e Covid. Am cântat acolo lângă Iași, a sărit lumea pe mine să facem poze. M-am fotografiat cu niște nespălați pe acolo, știi cum e! Mi-a fost rău, fiică-mea s-a speriat, m-a pus să fac test și a ieșit Covid! Am făcut toate analizele și testul PCR la spital, după aceea am plecat acasă”, a povestit solista.

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit de COVID

Judecătorul Constantin Măruță, tatăl lui Cătălin Măruță, de la ProTV, s-a stins din viață din cauza COVID. Pe pagina sa oficială de Facebook, prezentatorul de la Pro TV a transmis un mesaj emoționant pentru părintele său.

„Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea”, a scris Cătălin Măruță, care a și mărturisit cât de multe a învățat de la părintele său. „De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!”, a menționat Cătălin Măruță.

Acum, îndrăgita interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii, la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *